Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BRŪNA / DAUDZKRĀSAINA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu inženieri, dizaineri un stilisti izstrādāja šos ūdensnecaurlaidīgos ūdenszābakus ūdensputnu medniekiem, kas vēlas palikt sausi mānekļu uzstādīšanas laikā.

Aprīkojuma uzstādīšanai bez izmirkšanas riska, brišanai pa purviem un mitrājiem, kā arī medībām, daļēji atrodoties ūdenī un maskējoties — šie ūdenszābaki ir piemēroti visiem apstākļiem.

Pamatmateriāls: 100.0% Polivinilhlorīds; Bez virsmas: 100.0% Polivinilhlorīds; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Polivinilhlorīds; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Kamuflāža

Reālistisks augstas izšķirtspējas 3D mitrāju kamuflāžas raksts.

Kustības brīvība

Koncentrējieties uz medībām, pateicoties ūdenszābaku ērtajam padušu daļas izgriezumam.

Aizsardzība pret caurduršanu

Ārkārtīgi izturīgais pamata materiāls garantē iespēju brist pa ūdeni bez liekām bažām.

Pretestība pret berzi

Saglabājiet nemainīgu sausuma sajūtu, pateicoties purva kamuflāžas pastiprinājuma elementiem.

Regulējams

Regulējamās lences ļauj jums staigāt, nest un šaut pilnīgā komfortā.

Vairāki nodalījumi

Centrālajā kabatā jūsu munīcija un patronas tiks saglabātas sausas, aizsargātas un drošībā.

Griezuma komforts

Šie ūdenszābaki ir aprīkoti ar iekšzolēm, kas nodrošina maksimālu medību komfortu.

Kabatas

Uzglabājiet savu medību atļauju un automašīnas atslēgas šo ūdenszābaku ūdensnecaurlaidīgajā kabatā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jauns ūdenszābaku modelis; uzlabots, pateicoties jūsu atsauksmēm.

Jūs rīkojāties pareizi, kad sniedzāt mums savas atsauksmes par “500” modeļa poliestera pastiprinājuma elementu izturību: šie pastiprinājuma elementi laika gaitā var kļūt vaļīgi, taču tādējādi netiek samazināta apģērba ūdensnecaurlaidība. Analizējot mums atsūtītos paraugus, mēs pamanījām, ka šiem pastiprinājuma elementiem ir tendence spuroties. Tādēļ šo “520” modeļa ūdenszābaku izstrādes procesā mūsu inženieri veica testēšanas un apstiprināšanas procesu, malu apdarei pielietojot piekausēšanas metodi, tādējādi novēršot pastiprinājuma elementu malu spurošanos.

Stratēģiski izvietoti pastiprinājuma elementi:papildu aizsardzība.

Brienot pa ūdeni, lai uzstādītu medību aprīkojumu vai mānekļus, jums ir jābūt pārliecībai, ka apģērbs neliks jums vilties.Tādēļ mūsu ūdenszābakos ir iestrādāti pastiprinājuma elementi, kas samazina plīšanas un noberzuma risku.Lai nodrošinātu labu atbalstu un pagarinātu apģērba kalpošanas laiku, mēs esam izvietojuši šos elementus uz visām virsmām, kas tiek pakļautas pastiprinātai ietekmei mānekļu uzstādīšanas un medību laikā.

Vairs nekādu izmirkušu zābaku.Uzziniet, kā šie ūdensnecaurlaidīgie ūdenszābaki ierobežo saplīšanas risku.

Pīļu medībās nav nekā sliktāka par slapjumu:ir nepatīkami visu dienu būt izmirkušam, it īpaši mitros apvidos.Šī iemesla dēļ mēs esam izgatavojuši šos ūdenszābakus no ļoti izturīga termoplastiska pamata materiāla.Kāds ir mūsu mērķis?Pārplīšanas riska samazināšana.Ņemiet vērā to, ka šis materiāls ir arī diezgan elastīgs, ļaujot medniekam ērti apsēsties, notupties un staigāt.

Viena ūdensnecaurlaidīga kabata vidusdaļā:ievērojama priekšrocība, medījot mitrājos.

Viena no mūsu ūdenszābaku galvenajām priekšrocībām neapšaubāmi ir centrālā kabata, ko var atvērt un aizvērt ar priekšpusē iestrādātu līplenti.Iekšpusē iestrādātajā patronu turētājā iespējams uzglabāt astoņas “Magnum” (76 mm) vai “Super Magnum” (89 mm) patronas ātrai un vieglai piekļuvei.Turklāt pilnībā ūdensnecaurlaidīgo kabatu ar rāvējslēdzēja aizdari var izmantot tālruņa vai dokumentu (vadītāja apliecības, apdrošināšanas, ikgadējās licences utt.) uzglabāšanai.

Kā šie ūdenszābaki var atvieglot šaušanu un nodrošināt zināmu kustību brīvību?

Lai padarītu tos piemērotus visām ķermeņa formām, kā arī vieglai šaušanai bez aizķeršanās, mūsu ūdenszābaki ir aprīkoti ar regulējamām lencēm.Tādējādi jūsu šautenes laide nesadursies ar nekādām stiprinājumu sistēmām un netraucēs mērķēšanai, kad turēsiet savu ieroci uz pleca.Ievērojiet, ka cieši pieguļošais piegriezums un pielāgojamā padušu daļas konstrukcija nodrošina lielāku kustību brīvību, brienot pa dubļiem un/vai ūdeni.

Universāla pielietojuma kamuflāžas ūdenszābaki, kas pielāgojas dažādiem biotopiem un ģeogrāfiskām atrašanās vietām.

Šie ūdenszābaki ir izstrādāti savvaļas putnu medībām ar ekskluzīvo “Solognac” mitrāju kamuflāžas rakstu, paredzēti, lai labāk nomaskētos no pīlēm, zosīm un krīkļiem.Pateicoties izteikti reālistiskajam augāju rakstam (meldri, niedres, zāles), izteiktam 3D efektam un fonam ar kontrastējošiem gaišiem un tumšiem toņiem, mūsu ūdenszābaki saplūst ar apkārtējo vidi visas sezonas garumā.

Pieejami vairāki izmēri, padarot šo produktu atbilstošu visu mūsu lietotāju vajadzībām, neatkarīgi no medību veida.

Mūsu ūdensputnu medībām no gabiona, medību būdas vai slēpņa izstrādātie ūdenszābaki ir pieejami vairākos izmēros:40/41 (svars: 3,01 kg), 42/43 (3,3 kg), 44/45 (3,4 kg) un 46/47 (3,77 kg).Tie ir īpaši izstrādāti ātrai uzvilkšanai un novilkšanai pat, ja valkājat tos virs papildu bikšu kārtas.Turklāt tajos iestrādātā 5 mm biezā iekšzole nodrošina maksimālu komfortu staigāšanas laikā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā un tumšā vietā. Žāvēt, izkarot ar zābaku daļu augšpusē.

Lietošanas ierobežojumi

Neuzglabāt siltuma avotu tuvumā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šos ūdenszābakus testējuši mūsu vēstnieki un testētāji vairākās ūdensputnu medībās Francijas ziemeļos, kā arī Žirondas un Kamargas reģionos, medījot gan no medību būdas, gan āra vidē. Testēti visos medību apstākļos:darbojoties ar būriem un mānekļiem, kā arī izvietojot mānekļus uz ūdens.

Garantija

2 Gadi