Filtri 0
Filtri 0
CAPERLAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu makšķerēšanas apģērba speciālisti izstrādāja šīs brinambikses, lai jūs varētu makšķerēt mērenos klimatiskajos apstākļos, iebrienot līdz pat krūtīm ūdenī.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Pielāgojamas elastīgas saites ar ātro aizdari

Viegls

L izmēra brienambikšu svars: 3.400 kg

Aizsardzība pret caurduršanu

Pastiprināts PVC ceļgalu zonā

Saķere

Zoles ar protektoru

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga konstrukcija bez šuvēm

Remonts

Ja brienambikses ir saplēstas, pasūtiet mūsu remontkomplektu: 8604724

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Augšdaļas materiāli

PVC komponents bez ftalātiem

Apavu materiāli

No spiedienlieta PVC (nesatur ftalātus) izgatavoti zābaki un zoles,

piemēroti lietošanai ar pakavlaivu

Īpašības

Pielāgojamas elastīgas saites augstāka līmeņa komfortam. Iekškabata ar āķa un cilpas aizdari mantu (atslēgu, licences u.c.) glabāšanai.

. Josta ērtākai valkāšanai

Konstrukcija

Mūsu brienambikses un zābakus izstrādā mūsu inženieru un dizaineru komandas Sestasas pilsētā Francijā.

Pašā Žirondas sirdī, kas atrodas daudzu makšķerēšanas vietu, piemēram, lielo dienvidrietumu ezeru, Pireneju upju un pat Atlantijas okeāna, tuvumā, mēs ikdienā nodarbojamies ar mūsu produktu izstrādi, testēšanu un uzlabošanu, lai tie būtu gan viegli, gan izturīgi.

Mūsu brienambikses praksē ir pārbaudījuši daudzi makšķernieki: mūsu komandas locekļi, klienti un pat makšķerēšanas gidi.

Garantija/pēcpārdošanas apkalpošana

Visām mūsu brienambiksēm tiek piemērota 2 gadu garantija.

Lai varētu nodrošināt šīs garantijas sniegtās priekšrocības, šī garantija netiek attiecināta uz profesionālu lietojumu un apkopes vai nepareizas lietošanas izraisītiem bojājumiem, piemēram, bojājumiem, kurus izraisījusi saskare ar ērkšķiem vai dzeloņdrāti.

Nejaušas saplēšanas gadījumā brienambikses var salabot, izmantojot ielāpus, kas atrodas brienambikšu iekškabatā (remontkomplekts jāiegādājas atsevišķi)

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc lietošanas izskalojiet brienambikses saldūdenī <br /> un atstājiet tās nožūt, pakarinot aiz zābakiem. <br /> Neglabājiet tās pārnēsāšanai paredzētajā somā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav paredzētas profesionālam lietojumam<br /> Izvairīties no ērkšķiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Daudzi makšķernieki ir pārbaudījuši šīs brienambikses dažādos apstākļos, lai pārliecinātos par to ūdensnecaurlaidību un uzticamību. Tika veikta arī apjomīga to mehāniskā testēšana laboratorijas apstākļos.

Garantija

2 Gadi