Filtri 0
Filtri 0
ITIWIT Kods. 8584877 4018937

Ūdensnecaurlaidīga soma, 40 l, haki

40,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI / ZAĻA
  • HAKI / ZAĻA
  • ORANŽA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

40 L ūdensnecaurlaidīga soma (IPX6 standarts), kur ievietot jūsu lietas supošanas, braukšanas ar dēli vai citu āra aktivitāšu laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ietilpība

40 l tilpums lielāku mantu un apģērba pārnēsāšanai.

Ērta pārvietošana

Pārnēsāšanas rokturis.Plecu siksnas, lai jūs varētu pārnēsāt somu kā mugursomu.

Izturība

Poliestera audums ar dubultu PVC pārklājumu nodrošina uzlabotu nodilumizturību.

Ūdensdrošs

IPX4 standarts:'droša pret šļakatām, nav droša pret iegremdēšanu.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ja to pareizi aizver, tā ir droša pret šļakatām. Uzmanību! Neiegremdēt ūdenī

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Piesardzība attiecībā uz elektroniskajām ierīcēm

Elektroniskās ierīces ir trauslas un vērtīgas.Mēs iesakām nodrošināt tām dubultu aizsardzību, pirms likšanas somā ievietojot tālruni papildus ūdensnecaurlaidīgā maciņā.Pirms ievietot fotokameru lielajā sausuma somā (30 l, 40 l, 60 l), jūs varat to ievietot maza izmēra sausuma somā (5 l vai 10 l).

Pārliecinieties, ka jūsu somas ir pienācīgi aizvērtas un pirms sesijām regulāri pārbaudiet somu ūdensnecaurlaidību, izmantojot papīra dvieli.Nepeldiet ar somu un neiegremdējiet to zem ūdens.

Aizdares sistēma

Lai nodrošinātu labu ūdensizturību:1/ Rūpīgi sarullējiet somas augšdaļu uz leju 5 reizes, cieši pievelkot locījuma vietas visā siksnas platumā.2/ Aizveriet centrālās aizdares sprādzes.3/ Aizveriet sānu aizdares sprādzes.

Atstājiet somā nedaudz gaisa.Aizvērtā veidā somai jāizskatās piepūstai:tas nodrošina papildu ūdensizturību un neļauj somai nogrimt gadījumā, ja tā iekrīt ūdenī.

Tehniskie parametri

Somas izmēri (pilna, aizvērta soma):Augstums:70 cm

Diametrs:30 cm

Izmantojamais tilpums:40 l

Tukšas somas svars:755 g

Uzglabāšana

5 l un 10 l somas var ievietot 30 l, 40 l un 60 l somās, lai divkāršotu sensitīvu priekšmetu ūdensnecaurlaidības aizsardzību un atdalītu mantas.

Sastāvs

Pamata audums: 60 % poliesteris, 40 % termoplastiskais poliuretāns

sastāvs

sastāvs

Pārklājums: 100.0% Polivinilhlorīds; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Lai uzturētu materiālus labā darba kārtībā, pirms novietošanas ilgstošai uzglabāšanai izskalot produktu ar tīru ūdeni un izžāvēt.

Lietošanas ierobežojumi

Neiegremdējiet somu ūdenī un nepeldiet ar to.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Ūdensizturības testi: 1. tests: “Ūdens peļķe” Soma spēj nodrošināt ūdensnecaurlaidību uz 8 stundām iegremdējot to 10 cm dziļā ūdenī. Šis tests atbilst somas peldēšanai ar ūdeni piepildītā laivā vai īslaicīgai iekrišanai ūdenī. 2. tests: “Lietusgāze” Soma nodrošina ūdensnecaurlaidību 450 l/m²/h stiprā lietusgāzē, kas ilgst 2 stundas. Šis tests atbilst stiprai lietusgāzei vai viļņu radītiem šļakstiem.

Garantija

2 Gadi

Detaļu garantija

Garantija: 2 gadi