Filtri 0
Filtri 0
ITIWIT

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ORANŽA
  • HAKI / ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu airēšanas sporta cienītāju komanda izstrādāja šo 30 l ietilpības sausuma somu ar pārnēsāšanas siksnām, lai pasargātu jūsu piederumus no izmirkšanas, nodarbojoties ar ūdenssporta veidiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Ietilpība

Pietiekami liela, lai tajā ietilptu pilnas dienas izbraucienam nepieciešamās lietas.

Ērta pārvietošana

Pārnēsāšanas rokturis.Plecu siksnas, lai jūs varētu pārnēsāt somu kā mugursomu.

Izturība

Jauns poliestera audums ar dubultu PVC pārklājumu nodrošina uzlabotu nodilumizturību.

Ūdensdrošs

IPX4 standarts Pareizi aizvērta soma pasargā tajā ievietotos piederumus no šļakstiem! Neiegremdējiet somu ūdenī.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Piesardzības pasākumi elektroniskajām ierīcēm.

Elektroniskās ierīces ir trauslas un vērtīgas.Mēs iesakām nodrošināt tām dubultu aizsardzību, pirms likšanas somā ievietojot tālruni papildus ūdensnecaurlaidīgā maciņā.Pirms ievietot fotokameru lielajā sausuma somā (30 l, 40 l, 60 l), jūs varat to ievietot maza izmēra sausuma somā (5 l vai 10 l).

Pārliecinieties, ka somas ir aizvērtas un pirms lietošanas regulāri pārbaudiet ūdensizturību ar papīra dvieli. Nepeldiet ar somu un neiegremdējiet to zem ūdens.

Aizdares sistēma.

Lai nodrošinātu labu ūdensizturību:1/ Rūpīgi sarullējiet somas augšdaļu uz leju 5 reizes, cieši pievelkot locījuma vietas visā siksnas platumā.

2/ Aizveriet sānu aizdares sprādzes.3/ Aizveriet centrālo aizdares sprādzi.

Atstājiet somā nedaudz gaisa.Aizvērtā veidā somai jāizskatās piepūstai:tas nodrošina papildu ūdensizturību un neļauj somai nogrimt gadījumā, ja tā iekrīt ūdenī.

Videi draudzīga izstrāde.

Vairākas videi draudzīgas produktu izstrādes inovācijas ir ļāvušas samazināt 30 l ietilpības somas CO2 ietekmi par 58%.- Ražošanas procesa posmu skaita samazināšanai ir tieša ietekme uz nepieciešamo resursu (ūdens un degvielas) patēriņa samazinājumu.- Īpašu, nekrāsotu tekstilmateriālu izmantošana.Krāsa tiek tiešā veidā iestrādāta ārējā PVC pārklājuma slānī.Krāsošana ir viens no vislielāko piesārņojumu radošajiem tekstilmateriālu izstrādes procesiem; izlaižot šo darbību tiek nodrošināts liela daudzuma CO2 ietaupījums.

Uzglabāšana.

5 l un 10 l somas var ievietot 30 l, 40 l un 60 l somās, lai nodrošinātu dubultu ūdensnecaurlaidīgu aizsardzību īpaši trausliem priekšmetiem un nodalītu dažādus piederumus.

Tehniskie parametri.

Somas izmēri (pilna, aizvērta soma):Augstums:63 cm

Diametrs:26 cm

Izmantojamais tilpums:30 l

Tukšas somas svars:655 g

Sastāvs.

Pamata audums: 60% poliesters, 40% termoplastiskais poliuretāns.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Lai uzturētu materiālus labā darba kārtībā, pirms novietošanas ilgstošai uzglabāšanai noskalojiet somu ar tīru ūdeni un izžāvējiet to.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota izbraucieniem ar kanoe laivu vai snorkelēšanai (ilgstoša iegremdēšana).

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Ūdensizturības testi: 1. tests:“Ūdens peļķe” Soma spēj nodrošināt ūdensnecaurlaidību uz 8 stundām iegremdējot to 10 cm dziļā ūdenī.Šis tests atbilst somas peldēšanai ar ūdeni piepildītā laivā vai īsam kritienam ūdenī. 2. tests:“Lietusgāze” Soma nodrošina ūdensnecaurlaidību 450 l/m²/h stiprā lietusgāzē, kas ilgst 2 stundas.Šis tests atbilst stiprai lietusgāzei vai viļņu radītiem šļakstiem.

Garantija

2 Gadi