Filtri 0
Filtri 0
TRIBORD Kods. 8616402 4231338

Vīriešu ārējo ūdeņu burāšanas jaka “Offshore 900”, melna

250,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / DZELTENA
  • MELNA / DZELTENA
  • SARKANA / DZELTENA
  • TIRKĪZA / DZELTENA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Izstrādāta sadarbībā ar okeāna sacensību komandu kapteiņiem, šī ūdensnecaurlaidīgā burāšanas jaka nodrošina jums sausumu visos laikapstākļos.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdens veido pilienus un notek no auduma, kas ļauj saglabāt sausumu.

Aizsardzība pret sālsūdeni

Ūdeni atgrūdoši “YKK AquaGuard®” rāvējslēdzēji

Regulējams

Regulējama, apkaklē ielokāma kapuce. Piedurkņu noslēgi, līplentes aizdare.

Izturība

Pastiprinājuma elementi jakas apakšdaļā nodrošina papildu izturību.

Ūdensnecaurlaidīgs

Testēta 24 stundu ilgā lietusgāzē. 30 000 mm Šmerbera skalā (JIS standarts)

Kabatas

5 kabatas: 2 roku sildīšanas kabatas, 2 piederumu kabatas un 1 kabata ar atloku

Elpojamība

Elpojoša 3 slāņu membrāna, RET = 25, MVP 2000 g/m²/24 h

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izstrādājuši un apstiprinājušu okeāna sacīkšu dalībnieki.

“Tribord Offshore 900” klāsts ir izstrādāts un testēts sadarbībā ar kuģu stūrmaņiem transatlantiskās sacīkstes laikā, kā arī individuālu piekrastes sacīkšu laikā ar dažādām laivām: Žans-Baptists Daramī (Jean-Baptiste Daramy) ar “Class 40”, Ašils Nebū (Achille Nebout) ar “Figaro 3”, Romēns Le Galls (Romain Le Gall) un Leo Botorels (Léo Bothorel) ar “Mini 6.50”.

Ūdensnecaurlaidības līmenis

Trīs kārtu konstrukcijas auduma pretestība ūdens spiedienam atbilst 30 000 mm pēc Šmerbera skalas (JIS standarts). Jo lielāku ūdens spiedienu iztur audums, jo ūdensnecaurlaidīgāks tas ir.

Produkts ir testēts, izmantojot lietusgāzes simulatoru, kas imitē 450 mm/h (450 l/m²/h) lietusgāzi 24 stundu garumā (3 x 8 stundas).

Jakas ūdensnecaurlaidība

- Neoprēna piedurkņu noslēgi ar papildu auduma elementiem ierobežo ūdens iekļūšanu piedurknēs.

- 100% ūdensnecaurlaidīgas vīles.

- Kapucē iestrādātais stingra materiāla nags nodrošina papildu aizsardzību.

- Jakas iekšpusē iestrādāts papildu slānis aizsardzībai pret viļņu/vēja iedarbību. Spiedpogu aizdare. Šāda veida aizdare novērš ūdens šļakatu iekļūšanu jakas iekšpusē un kombinezona saslapināšanu.

Kas ir ūdens atgrūšanas spēja un kā to uzturēt

Ūdeni atgrūdošs audums un aizdares elementi.

Audums ir ūdeni atgrūdošs, ja ūdens noslīd no tā, neiesūcoties.

Tas nepiesūcas ar ūdeni un saglabā vieglumu un elpojamību. Ūdens atgrūšanas spēja tiek panākta, apstrādājot auduma ārpusi ar ūdeni atgrūdošu līdzekli (DWR), taču šī īpašība valkāšanas gaitā var mazināties.

Ūdens atgrūšanas spēju iespējams atjaunot, ievietojot apģērbu veļas žāvētājā (pēc tam, kad tas dabiski izžuvis) un 10 minūtes žāvējot zemas temperatūras režīmā.

Elpojamība

Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs aprēķinām iztvaikošanas pretestību jeb RET (testēšana balstīta uz ISO 11092 standarta prasībām). Tā ir auduma spēja izvadīt treniņa laikā ķermeņa radīto ūdens tvaiku.

Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs testējam tā ūdens iztvaikošanas pārneses pretestību jeb RET (ISO 11092 standarts). Jo mazāka ir auduma pretestība, jo lielāks mitruma daudzums ir iztvaikojis, tādējādi norādot uz augstāku auduma elpojamību.

Šī produkta RET rādītājs ir 25.

Dubulti piedurkņu noslēgi

Dubulti piedurkņu noslēgi:- Regulējama neoprēna aproce, kas iestrādāta mīkstā, patīkama auduma piedurknes noslēgā, nodrošina papildu aizsardzību pret ūdens iekļūšanu piedurknēs sliktos laikapstākļos.- Ūdensnecaurlaidīga materiāla ārējie piedurkņu noslēgi; regulējami ar līplentu, lai pasargātu neoprēnu un nodrošinātu optimālu ūdensnecaurlaidību.Padomi:valkājot dūraiņus vai cimdus, papildu komfortam ievelciet tos starp abiem piedurkņu noslēga slāņiem, novēršot ūdens iekļūšanu locījuma vietās.

Kabatas

Jakai ir 5 kabatas:

- 2 roku sildīšanas kabatas krūšu daļā ar iestrādātu “YKK AquaGuard®” rāvējslēdzēju aizdari;

- 2 ietilpīgas aprīkojuma kabatas jostasvietā;

- 1 kabata ar drošu “YKK AquaGuard®” rāvējslēdzēja aizdari un atloku

Kabatās iestrādāta drenāžas sistēma, kas nodrošina ūdens novadīšanu.

Nodilumizturība

Jakas sēžamvietas daļā iestrādāti īpaši pastiprinājuma elementi, kas nodrošina papildu aizsardzību pret nodilumu rašanos.

Svars

L izmēra jakas svars ir 1175 grami

Atbilstoša izmēra jakas izvēle

Šim produktam ir plašs piegriezums. Tas ir izstrādāts valkāšanai ar termoveļas un flīsa apģērba apakšslāni.

Izvēlieties savu parasto izmēru.

Jakas mazgāšana

Pēc valkāšanas rūpīgi izskalojiet kombinezonu tīrā ūdenī, pievēršot īpašu uzmanību tam, lai uz rāvējslēdzējiem nepaliktu sāls nosēdumi.Žāvējiet uz drēbju pakaramā, labi vēdināmā vietā.Mēs iesakām žāvēt kombinezonu izklātu uz apģērbu statīva un atstāt dabiski izžūt ārpus telpām. Uzmanību: nekad nežāvējiet savu kombinezonu tieši uz radiatora.

Jakas mazgāšana1. solis

Aizveriet visus rāvējslēdzējus un atlokus. Tāpat atcerieties atbrīvot visas siksnas un elastīgās detaļas (kapuce) un iztukšot kabatas.

Tad izgrieziet apģērbu otrādi, lai to mazgātu.

Jakas mazgāšana2. solis

Jūs varat mazgāt šo apģērbu sintētisko apģērbu ciklā, 30 °C, izmantojot jūsu ierasto veļas mazgāšanas līdzekli. Neizmantojiet apģērba mīkstinātāju vai balinātāju, jo tas var mazināt apģērba veiktspēju.

Tāpat pievērsiet uzmanību tam, lai apģērbs, ievietojot to veļasmašīnā, netiktu pārmērīgi salocīts, kā arī nepārslogojiet veļasmašīnu.

Ļoti svarīgi: izvēlieties pilno vai dubulto skalošanas režīmu, lai pilnībā izskalotu mazgāšanas līdzekli no auduma.

Ūdens atgrūšanas spēju atjaunošana

Žāvēšana ir ārkārtīgi svarīgs posms auduma ūdens atgrūšanas spēju atjaunošanā.

Mēs iesakām žāvēt apģērbu izklātu uz apģērbu statīva un atstāt to dabiski izžūt ārpus telpām. Brīdinājums: nekad nežāvējiet savu jaku tieši uz radiatora vai tiešos saules staros.

Tad ievietojiet jaku veļas žāvētājā un iestatiet īso sintētisko apģērbu ciklu, t.i., 10–15 minūtes, pirms izgriežat apģērbu atpakaļ uz pareizo pusi. Uzmanību: nepāržāvējiet apģērbu.

Kāda ir atšķirība starp virsjaku un burāšanas jaku?

Virsjaka ir īpaši pielāgota manevriem laivas priekšgalā (1. un 2. pozīcija) un tajā iestrādātais, līdz pusei atveramais rāvējslēdzējs, nodrošina papildu aizsardzību īpaši skarbos laikapstākļos.

Burāšanas jaka savukārt ir īpaši ieteicama valkāšanai mazāk atvērtās pozīcijās un tajā iestrādātais rāvējslēdzējs nodrošina iespēju viegli un ātri atvērt jaku pilnībā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Padušu zonas materiāls: 100.0% Poliesteris; Kapuces audums: 100.0% Poliesteris; Membrāna: 100.0% Poliuretāns; Aizmugurējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Aproce: 4.0% Elastāns, 6.0% Poliamīds, 90.0% Gumija; Silta odere: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā; nenovietot apģērbu uz siltuma avotiem, piemēram, radiatoriem, jo tādējādi iespējams sabojāt elpojošo membrānu.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Žans-Baptists Daramī (Jean-Baptiste Daramy) (“Class 40”), Ašils Nebū (Achille Nebout) (“Figaro 3”), Romēns Le Galls (Romain Le Gall) un Leo Botorels (Léo Bothorel) (“Mini 6.50”).