Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu produktu izstrādes speciālisti radīja šīs ūdensnecaurlaidīgo bikses “MH500” jūsu bērnu aizsardzībai pret lietu vai vēju kalnos.

Ērtas un bērna augumam pielāgojamas bikses. Šīs bērnu ūdensnecaurlaidīgās bikses var ievietot somas apakšā, un tās nodrošina vispusīgu aizsardzību lietusgāzes vai viegla lietus gadījumā.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

10 gadu vecam bērnam piemērota izmēra bikses sver 190 g.

Pretestība pret berzi

Nodilumizturīgs materiāls.

Regulējams

Regulējama jostas daļa un bikšu apakšdaļa.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgs pārklājums: 1h (5000 Schmerber v.), 100% ūdensnecaurl. vīles.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Materiāla ūdensnecaurlaidības īpašības

Auduma izturību mēra pēc ūdens kolonnas augstuma milimetros, ko var izturēt audums (pārbaude saskaņā ar JIS 1092 standartu). Jo lielāks ūdens spiediens, jo ūdensnecaurlaidīgāks ir audums. Šis izstrādājums ir izturējis lietusgāzes testu, 60 l ūdens/m²/1 h.Šajā testā tiek atveidoti vidējie lietus apstākļi kalnos.Materiāls ar 5000 mm ūdensnecaurlaidības rādītāju var izturēt spiedienu, ko rada 5000 mm augsts ūdens stabs (kas atbilst 1 stundu ilgai lietusgāzei).

Materiāla gaisa caurlaidība

Auduma gaisa caurlaidību mēra pēc tvaika caurlaides pretestības (RET).

Tā ir spēja izvadīt tvaikus, ko ķermenis ģenerē fizisko aktivitāšu laikā, un līdz ar to spēja nevērst mitruma uzkrāšanos uz ādas.

Jo zemāks ir RET rādītājs, jo augstāka ir auduma gaisa caurlaidība.



RET ≤ 6: materiāls ar augstu gaisa caurlaidību.

RET ≤ 12: gaisu caurlaidīgs materiāls.

RET ≤ 20: nedaudz gaisu caurlaidīgs materiāls.



Mūsu produkta RET rādītājs ir 12.

Kur tiek ražotas mūsu bikses?

Šīs bikses ir izstrādātas mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam tās ražo mūsu piegādātāji Bangladešā.

Šie ir partneri, kuriem ir patiesas zināšanas mūsu bikšu izgatavošanā un ar kuriem mēs sadarbojamies.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt salocītas tīrā un sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargājiet no jebkādiem karstuma avotiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka tikai rūpīga testēšana reālos apstākļos, kas līdzinās tiem, kādos izstrādājumu lietosit, ļauj mums nodrošināt līdz šim labākos produktus.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.