Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8493248 2561953

Ūdens rezervuāra sakožams iemutis un caurulīte

5,00 €
Ar nodokļiem
  • Ūdens rezervuāra sakožams iemutis un caurulīte
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina speciālisti izstrādāja šo rezerves komplektu, lai nomainītu Decathlon ūdens rezervuāru sakožamo iemuti un cauruli.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Saderīgs ar Forclaz, B'twin un Kalenji ūdens rezervuāriem.

Elastīgums

Jūsu Decathlon ūdens rezervuāra šļūtenītes un pipetes nomaiņa.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Norādījumi par lietošanu

Paredzēta ūdenim ar temperatūru no -20 °C līdz +40 °C. Nedrīkst izmanot: alkoholam, taukainiem produktiem (piena produktiem, eļļām utt.).

Ja temperatūra ir zemāka par 0 °C, pēc lietošanas iepūtiet salmiņā, lai izpūstu ūdeni un samazinātu ledus veidošanās risku salmiņā un vāciņā.


Funkcijas

Iemutis ar ieslēgtu/izslēgtu pozīciju (pagrieziet uzgaļa pelēko daļu) ūdens zudumu novēršanai ekskursiju laikā. Lai padzertos, pārvietojiet iemuti ieslēgtā pozīcijā un sūciet ūdeni caur iemuti.

Padomi kopšanai

Pēc katras lietošanas reizes iztīriet tvertni un pipeti ar standarta trauku mazgāšanas līdzekli. Varat izmantot “B-twin” pudeles birstes un žāvēšanas pakaramā komplektu (kods 631585) — īpaši tad, ja tvertnē bija cukurots dzēriens. Neatstājiet dzērienu ūdens tvertnē ilgāk par 24 stundām. Neievietojiet trauku mazgājamajā mašīnā vai mikroviļņu krāsnī.

Pirmā lietošanas reize

Lietojot pirmo reizi, skalojiet visu izstrādājumu 3 reizes ar tīru ūdeni.

Materiāli un noteikumi

Mūsu produkti un materiāli atbilst spēkā esošo standartu prasībām attiecībā uz saskari ar pārtiku. Tie nesatur bisfenolu A (BPA), kā tas paredzēts spēkā esošajos Francijas noteikumos.

Svars un izmēri

Izmēri: Ø 0,6 cm x 100 cm

Svars: 44 g

sastāvs

sastāvs

Gaisa kamera: 100.0% Termoplastisks poliuretāns; Uzgalis: 100.0% Silikons; On/Off sistēma: 100.0% Polipropilēns; Caurules/vārsta savienotājs: 100.0% Polietilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Pirms uzglabāšanas izmazgājiet un nožāvējiet. Uzglabāt tīrā un sausā vietā.Lai novērstu pelējuma rašanos, ūdens tvertni var arī uzglabāt saldētavā.

Lietošanas ierobežojumi

Nel. alkoholam, taukviel., > 40° ūdenim, mikrov.kr., trauku maš.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi