Filtri 0
Filtri 0
SUBEA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • TIRKĪZA / ROZĀ / BALTA
  • ZILA / TIRKĪZA / BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineri izstrādāja “Aquashoes 500”, ļoti ērtus ūdens apavus (aizdare + zole), lai tie kļūtu par īstu sabiedroto jūsu piedzīvojumos

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Elastīga virsa un regulējama siksna pēdas pacēluma daļā.

Saķere

Ārzole ar 7 mm radzēm.

Griezuma komforts

Izņemama EVA putu materiāla iekšzole: 3 mm pirkstgalu daļā, 13 mm papēža daļā

Ūdens drenāža

Īpaši izvēlētie materiāli un izņemamā iekšzole veicina ātru žūšanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādiem mērķiem paredzētas šīs ūdens kurpes?

Pieaugušo “Subea” ūdens kurpes ir izstrādātas īpaši snorkelēšanai un zemūdens tūrismam. Tās sniedz jums iespēju ērti vērot jūras dzelmi, neatkarīgi no tā, vai zem jūsu kājām ir oļi, smiltis vai akmeņi. Piemērotas arī citiem ūdenssporta veidiem: smaiļošanai, supošanai.

Vai šajos apavos varu staigāt pa akmeņiem?

Protams, ka valkājot “Decathlon” piedāvātos “Aquashoes 500” apavus, ir iespējams staigāt pa akmeņiem. Tomēr jāievēro piesardzība, kāpjot uz slideniem akmeņiem vai akmeņiem, kurus klāj aļģes, jo to slapjā virsma var mazināt zoles saķeri.

Vai es varu mazgāt savus apavus veļasmašīnā?

“Subea” ūdens apavus var mazgāt veļasmašīnā, izmantojot ierasto veļas mazgāšanas līdzekli un izvēloties maks. 30 °C mazgāšanas ciklu. Tomēr, lūdzu, izvēlieties maigu mazgāšanas režīmu. Runājot par žāvēšanu, ir svarīgi ļaut apaviem izžūt dabiski, novietojot tos prom no tiešiem saules stariem.

Kāda izmēra ūdens kurpes izvēlēties?

Tā kā mūsu ūdens apavi ir pieguļoši, mēs iesakām jums izvēlēties savu ierasto apavu izmēru. Lūdzu, ņemiet vērā – ja apavu izmērs nav jums atbilstošs, jūs varat tos apmainīt veikalā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi