Filtri 0
Filtri 0
VAN RYSEL Kods. 8495299 2576031

Triatlona uztura soma stiprināšanai pie velosipēda rāmja

10,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu sporta entuziastu komanda ir izstrādājusi šo somu, lai jūs varētu ērti paņemt līdzi savas uztura rezerves triatlona riteņbraukšanas posmos.

PRIEKŠROCĪBAS

Ietilpība

Var ievietot līdz pat 6 enerģijas batoniņiem.

Ērta montāža/demontāža

Ērta piestiprināšana, izmantojot 2 līplentes cilpas.

Ērta lietošana

Atvere bez rāvējslēdzēja somas augšdaļā nodrošina ērtu piekļuvi uzturam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc tieši uztura soma?

Uztura somā varēsiet ievietot lielāko daļu uztura, kas nepieciešams triatlona riteņbraukšanas posmā. Somai ir ērti atverama augšdaļa un oranža odere, tāpēc jums nebūs problēmu ieraudzīt un paņemt batoniņus vai želejas.

Kā to novietot uz velosipēda?

Lai somai varētu viegli piekļūt, to var piestiprināt pie vairuma velosipēdu rāmja augšējās caurules blakus stūres iznesumam ar 2 līplentes cilpām. Tā ir izstrādāta tā, lai pilnībā saderētu ar velosipēdu. Somas apakšējā daļa ir izveidota no neslīdoša materiāla, lai tā stabili turētos uz velosipēda.

Mitruma novadīšanas atveres ir no auduma, tāpēc tās neskrāpē rāmi.

Kāda ir uztura somas ietilpība?

Uztura somas galvenajā kabatā var ievietot līdz pat 6 batoniņiem vai želejām.

Sānu kabatā, kam ir rāvējslēdzējs, var ievietot mazus produktus, piemēram, sāls kapsulas.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 80.0% Poliamīds, 20.0% Poliuretāns; Iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Ārējais materiāls: 30.0% Termoplastisks poliuretāns, 70.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi