Filtri 0
Filtri 0
VAN RYSEL

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu sporta entuziastu komanda ir izstrādājusi šo triatlona somu, lai jūs varētu vieglāk organizēt, transportēt un lietot savu triatlona aprīkojumu.

PRIEKŠROCĪBAS

Ietilpība

Sakārtojiet piederumus īpašajos nodalījumos atbilstoši disciplīnām.

Ērta lietošana

Ērta piekļūšana mantām: pilnībā atverama priekšpuse un marķētas kabatas.

Tilpums

Piemērota ceļojumiem, pateicoties 35 l rokas bagāžas formātam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc triatlona soma ir noderīga?

Kā jūs jau zināt, triatlons sastāv no trim dažādām sacīkstēm ‒ peldēšanas, riteņbraukšanas un skriešanas. Katram sporta veidam būs nepieciešama inventāra maiņa.

Tātad, lai palīdzētu jums sakārtot aprīkojumu, ērti piekļūt tam pasākuma laikā un atjaunošanās laikā pēc sacensībām, esam izveidojuši somu ar trim dažādiem nodalījumiem (pa vienam katram sporta veidam) un dažādām kabatām.

Lai sacenstos bez stresa, esam marķējuši katru kabatu un iekļāvuši būtiskāko triatlona piederumu kontrolsarakstu.

Sagatavošanās, transportēšana un sacensības ‒ triatlona somas trīs lomas.

Pirms sacensībām triatlona soma ļauj jums sakārtot visu triatlona aprīkojumu, lai to būtu viegli atrast. Un, pateicoties kontrolsarakstam, somas sakārtošana ātri kļūs par daļu no jūsu pirmssacensību sagatavošanās.



Tās kompaktais formāts ļauj ņemt līdzi visu aprīkojumu tad, kad ceļojat, un lidojot to var izmantot pat kā rokas bagāžu.



Sacensību laikā tās nodalījumi atvieglos aprīkojuma atrašanu pārejas posmā, netērējot lieki laiku un bez stresa.

Mūsu triatlona somai ir daudzi nodalījumi un gudrs dizains ‒

Tāpat kā atsevišķajiem nodalījumiem katram sporta veidam, triatlona somai ir arī citas noderīgas īpašības:

- peldēšanai domāto nodalījumu var izņemt no somas. Tā ventilējamais audums nodrošina, ka jūsu tērps ātri izžūs.

- somas sānos esošā kabata ar rāvējslēdzēju, kurai var piekļūt tikai ar vienu roku, ļauj droši nēsāt līdzi ārsta apliecību un citus dokumentus.

- tās lence nodrošina, ka somu var pakārt.

- pielāgojamās plecu lences nodrošina komfortu gan pirms, gan pēc sacensībām.

Kādu izmēru un kādiem izmēriem? Vairāk par triatlona somu:

triatloni var būt dažādi. Triatlona somas ietilpība ir 35 l, un soma ir izgatavota tā, lai jūs varētu paņemt līdzi visu savu inventāru, kas nepieciešams, sākot ar supersprintu un līdz pat Olimpiskajām sacīkstēm, nepārpildot somu līdz malām.



Kāds ir jūsu izmērs? Somā var ērti ietilpināt 5 mm XL vai plānu XXL neoprēna kostīmu un 46. izmēra apavus.

Triatlona soma ‒ stāsts par pārejām un dažādiem dizainiem:

“Pārejas posmi vienmēr ir nezināmais triatlonā”.



Paturot to prātā, mūsu triatlonistu komanda, kurā ir 6 iesācēji un eksperti, vēlējās izveidot somu, lai palīdzētu jums pēc iespējas labāk tikt galā ar šiem galvenajiem momentiem.

6 mēnešus projektējot un konsultējoties ar citiem sportistiem, 10 triatlonistu testiem un 3 prototipiem vēlāk, mēs piedāvājam jums ērtu, praktisku un pārliecinošu izstrādājumu, kas ļauj bez uztraukumiem izbaudīt triatlona būtību: 3 dažādu sporta veidu apvienojumu.

Noslēgumā pāris vārdu no mūsu triatlona dizaineriem:

“Peldēšanas piederumiem domātā nodalījuma kabatā var ievietot tērpu sarullētā formā: jūs taču nevēlaties bojāt neoprēnu, tāpēc tērps ir jāsarullē nevis jāsaloka.”

“Lielākais izaicinājums bija izdarīt pareizo izvēli, lai pārliecinātos, ka soma nav pārāk liela un ka katrs priekšmets iekšpusē ir viegli sakārtojams. Mēs izveidojām somu, kas piepildīta sver 10 kg. Jūs nedaudz atgādināsiet bruņurupuci nindzju, bet būsiet pārsteigts, cik daudz var nest uz muguras!”

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi