Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK Kods. 8515816 2642509

Kikboksa ķepa, 1 gab. "500", melns

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Bokseri (kikbokss, Muay Thai, K1) vēlas uzlabot savu roku, kāju un ceļu sitienu kombināciju spēku un precizitāti. Pārdod atsevišķi.

PRIEKŠROCĪBAS

Ergonomiska saķere

Tā izliektā forma nodrošina lielāku precizitāti un komfortu.

Pretestība pret berzi

Polsterējums ir izturīgs pret nodilumu, pateicoties PU pārsegam sitiena vietā.

Stabilitāte

Divas cilpu siksnas un rokturis nodrošina polsterējuma drošu turēšanu vietā.

Amortizācija

Triecienu absorbcija abās polsterējuma pusēs ar 6-blīvuma putām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Komforts

Vai jūs esat tas, kurš treniņos tur sitienu aizsargpolsterējumu? Mēs jūs piesedzam! Aizsargpolsterējuma aizmugure ir pārklāta ar sintētisku zamšādu lielākam komfortam un aizsargpolsterējuma nobīdes novēršanai. Abas roku siksnas ir izklātas ar putu slāni, lai samazinātu berzi uz apakšdelma. Attiecībā uz rokturi, tas ir izgatavots bez šuvēm, lai pareizi satvertu aizsargpolsterējumu.

Dizains

Aizsargpolsterējums ir viegli izliekts, lai labāk absorbētu grūdienu enerģiju, kā arī piedāvātu virsmu, kas piemērota sitieniem. Mērķis aizsargpolsterējuma centrā palīdz uzlabot jūsu precizitāti, strādājot ar savu atsitienu spēku. Visbeidzot, vai jūs elpojat, kad veicat sitienu? Šis polsterējums dara to pašu.Tam ir divi kniežu caurumi, kas trieciena brīdī izvada gaisu.

Izturība un komforts: mūsu aizsargpolsterējuma dizains.

Šis aizsargpolsterējums ir izgatavots ilgam kalpošanas laikam. Tā PU apvalks trieciena zonā ir izturīgs pret berzi un triecieniem, un locītava ir piestiprināta ar kniedēm. Lai apvienotu komfortu un precizitāti, aizsargpolsterējuma putas sastāv no vairākiem slāņiem. Ārējie elastīgie slāņi aizsargā no triecieniem, savukārt iekšējie blīvākie slāņi absorbē enerģiju.

Šī aizsargpolsterējuma stāsts

Jau no paša sākuma mēs vēlējāmies aizsargpolsterējumu, kas būtu tikpat labs treneriem, kā pašiem bokseriem. Sākot ar 2018. gada februāri, mūsu 4 cilvēku produktu dizaina komanda sāka apspriest prototipus, rīkot diskusijas ar mūsu piegādātājiem, identificēt sportistu vajadzības un nākt klajā ar jauniem dizaina paraugiem. Tam sekoja iekšējie testi ar 20 bokseriem un izturības testi sporta klubos. Tāpēc mēs ar lepnumu iepazīstinām ar produktu, kas ir uzticams, ērts un lieliski izskatās!

Izmēri

Augstums: 36 cm.

Platums: 22 cm.

Biezums: 7 cm.

Svars (1 vienība): 600 g.

sastāvs

sastāvs

Putas : 30.0% Kokvilna, 70.0% Etilēna vinilacetāts; Pamatmateriāls: 100.0% Poliuretāns; Aizmugurējais materiāls: 35.0% Poliamīds, 65.0% Poliuretāns; Sprādzes: 100.0% Polioksimetilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi