Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • DZELTENA
  • SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu futbola produktu dizaineri ir izstrādājuši šos bultas formas konusus, lai padarītu jūsu kluba vai individuālos treniņus vienkāršākus un efektīvākus.

Uzlabojiet jūsu nodarbības. Pateicoties to bultas formai, šie izturīgie, stabilie konusi nodrošina intuitīvu iespēju redzēt pārvietošanās virzienu futbola treniņu laikā.

Struktūra: 100.0% Polietilēns

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Taupiet laiku un vietu: konusus var viegli sakraut grēdā.

Redzamība

Konusi ir redzami no 50 m attāluma, pateicoties neona dzeltenajai krāsai.

Izturība

Lokanais materiāls nozīmē, ka šie konusi iztur mīdīšanu.

Stabilitāte

Ierobojumi pamatnē uzlabo saķeri uz zāles un mākslīgo velēnu virsmām.

Vienkārša apgūšana

Konusa bultas forma norāda, kurā virzienā pārvietoties.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Iepazīstinām ar pamata klāstu

Esam vērojuši spēlētājus laukumā un daudz laika veltījuši sarunām ar treneriem, lai saprastu viņu prasības treniņu veidošanā: punktu atzīmēšana uz zemes, māņu kustības utt. Lai šīs prasības apmierinātu, radījām pamata klāstu. Tajā ir pārdomāti, pieejami produkti, kas veic kādu būtisku funkciju (treniņu marķēšana, mērķu radīšana utt.), lai jums palīdzētu rīkot jautrus, efektīvus treniņus visām vecuma grupām. Šie 15 cm konusi ir mūsu pirmie produkti no šī jaunā klāsta. Sekojiet stāstam.

Mūsu futbola dizaina komanda skaidro pamata klāsta būtību

“Kad izlēmām pārveidot 15 cm konusus, mūsu mērķis bija padarīt šo produktu gan unikālu, gan pievilcīgu. Vēlējāmies, lai dizains norādītu virzienu: atšķirība starp matēto un glancēto plastmasu veido bultu. Šis dizains tiek atkārtots visā pamata klāstā, kā arī nostiprina ideju par virzienu treniņu laikā. Un, protams, vēlējāmies šos piederumus padarīt uzticamus un pamanāmus.”

Piemērots dizains un izmērs intuitīvākiem treniņiem

“Tos varat izmantot, lai sniegtu norādes, marķētu zonas vai rīkotu izvairīšanās treniņus atkarībā no vecuma grupas.” Deivids (Kipsta testu vadītājs un treneris) visu paskaidro:

”Bērniem šos 15 cm konusus var izmantot kā šķēršļus, no kuriem izvairīties, vai kā slaloma joslu. Pieaugušajiem tie var marķēt laukumu. Turklāt to forma ir intuitīva, un mazāka skaidrošana nozīmē mazāk izniekota laika. Un bērni gūs pastāvību, pārliecinoties, vai ir pareizi iestatījuši konusus.”

Laukumā testēta uzticamība un izturība

Unikāla vizuālā identitāte un intuitīvs dizains. Bet galvenais — vēlējāmies, lai šie konusi uzlabo jūsu treniņu sesijas pēc iespējas ilgāk. Lai mēs būtu pārliecināti, testējām mūsu produktus Kipstadium laukumā Turkuānā un ar U9, U10 un U11 spēlētājiem Lansā, Francijā. Šie grūtie testi reālos spēles apstākļos apliecināja, ka konusu forma bija ne tikai uzticama un izturīga, bet pilnīgi unikāla.

Videi draudzīgs dizains

Vide mums ir ļoti tuva, tāpēc cītīgi izstrādes procesa laikā cītīgi strādājām, lai samazinātu mūsu nelielo konusu ietekmi uz vidi. Dizaina komanda ir rūpīgi pētījusi izmantotā materiāla apjomu, lai optimizētu patēriņu un nodrošinātu vislabāko materiāla daudzuma un izturības attiecību. Turklāt, atsakoties no iepakojuma, mūsu videi draudzīgie pūliņi ir samazinājuši produkta CO2 izmešus par 14%.

Stabili konusi uz zāles vai sintētiskiem laukumiem.

Lai konusi būtu stabili mākslīga seguma vai zāles laukumos, mūsu dizaina komandai radās gudra ideja: katra konusa pamatnē ir nelieli ierobojumi, kas rada ķemmei līdzīgu efektu. zāles stiebri ieķeras starp tiem un palīdz nofiksēt konusu pret sānu kustībām. Vienkārši un efektīvi.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Lai nodrošinātu ilgu kalpošanu, uzglabājiet produktu vietā, kas nav pakļauta sliktiem laika apstākļiem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi