Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8496478 2582133

Pamata 3,20 m futbola veikluma trepes, oranžas

12,00 €
Ar nodokļiem
  • Pamata 3,20 m futbola veikluma trepes, oranžas
  • Pamata 3,20 m futbola veikluma trepes, oranžas
Krāsa: SARKANA
  • SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu futbola produktu dizaineri radīja šīs veikluma trepes kāju darba koordinācijas vingrinājumiem mājās vai klubā.

PRIEKŠROCĪBAS

Redzamība

Neona krāsa padara trepes pamanāmākas.

Izturība

Daļēji cietais materiāls nozīmē, ka veikluma trepes izturēs mīdīšanu.

Stabilitāte

Jūsu trepes paliek savā vietā: daļēji cietie šķērskoki mazina slīdēšanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Iepazīstinām ar pamata klāstu

Esam vērojuši spēlētājus laukumā un daudz laika veltījuši sarunām ar treneriem, lai saprastu viņu prasības treniņu veidošanā: punktu atzīmēšana uz zemes, māņu kustības utt. Lai šīs prasības apmierinātu, radījām pamata klāstu. Tajā ir pārdomāti, pieejami produkti, kas veic kādu būtisku funkciju (treniņu marķēšana, mērķu radīšana utt.), lai jums palīdzētu rīkot jautrus, efektīvus treniņus visām vecuma grupām. Trepes sniedz iespēju trenēt izvairīšanos no šķēršļiem. Sekojiet stāstam.

Mūsu futbola dizaina komanda skaidro pamata klāsta būtību

“Veidojot pamata klāstu, vēlējāmies produktiem piešķirt kustības sajūtu. Tāpēc katram produktam pievienojām virziena aspektu. Uz katras preces ir attēlota bulta, kas to izceļ kā daļu no klāsta. Uz veikluma trepēm šķērskoki tādēļ ir izliekti vienā un tajā pašā virzienā. Tas ir intuitīvi un jautri pat jaunākiem bērniem. Bultas norāda, kad paātrināt un palēnināt soļus.”

Izmēri un dizains efektīvākiem treniņiem.

“Pamata veikluma trepes ir 3,2 m garas, un tās sastāv no 7 šķērskokiem, starp kuriem ir 51 cm atstarpe. Ļausim mūsu dizaina komandai izskaidrot, kādēļ tā.

“Izmēri un atstarpe sniedz iespēju iestatīt kustības, lai tās nebūtu pārāk garas, pat bērniem. Mēs arī vēlējāmies vienkāršu, pieejamu produktu, ko ir viegli uzglabāt un lietot, lai jūs treniņu sesijās lieki netērētu laiku. Veikluma trepes var sagatavot pavisam ātri.

Laukumā testēta uzticamība un izturība

Atšķirīga, atpazīstama forma ir svarīga. Tomēr mūsu prioritāte ir treniņu rezultātu uzlabošana, vienlaikus gādājot par drošību. Tādēļ esam pārbaudījuši veikluma trepju izturību nesaudzīgu testu laikā. Mēs pakļāvām trepju šķērskokus un to neparasto formu noteiktai slodzei Kipstadium laukumos Turkuānā, lai pārliecinātos par to izturību un stabilitāti. Rezultāts? Trepes treniņu laikā nekustas un netiek bojātas.

Deivids (Kipsta testu vadītājs) stāsta par veikluma trepēm

“Veikluma trepes ir kļuvušas par futbola un individuālo treniņu neatņemamu sastāvdaļu. Uzlabojiet savu koordināciju, lai kļūtu par labāku futbolistu. Ātrākas kājas nodrošinās arī labāku līdzsvaru. Tās nodrošina tieši futbolam nepieciešamās kāju darba iemaņas. Ar šīm veikluma trepēm varat veikt vairāk nekā 80 vingrinājumus. Kad tās iegādāsities, mēs jums pa e-pastu nosūtīsim dažus videoklipus iedvesmai.”

Uzlabojiet savus treniņus un izmēģiniet Decathlon Coach

Lietotne Decathlon Coach tika radīta, lai lietotājiem sniegtu iespēju sekot treniņu programmām, ko rakstījuši sertificēti treneri. Papildus skriešanai un iešanai lietotne tagad nodrošina konkrētas futbola treniņu programmas, kas atbalsta un trenē individuālu treniņu sesiju laikā. Lejupielādējiet lietotni bez maksas šeit: https://www.decathloncoach.com/lv/home/

sastāvs

sastāvs

Rāmis: 100.0% Polipropilēns; Siksna: 100.0% Polipropilēns; Sprādzes: 100.0% Misiņš

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Lai nodrošinātu ilgu kalpošanu, uzglabājiet produktu vietā, kas nav pakļauta sliktiem laika apstākļiem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi