Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Īsās zeķes ir pieejamas vienkrāsainas vai ar apdruku, – atbilstoši jūsu vēlmēm.Izstrādātas tā, lai būtu piemērotas izmantošanai jebkura veida fitnesa apavos.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Adījums augšējā daļā absorbē un novada sviedrus uz ārpusi.

Griezums

Pateicoties īpašajam adītajam dizainam, cieši pieguļ visai pēdai.

Ierobežo kairinājumu

Īpašs tekstils palīdz novērst tulznu parādīšanos pēdas priekšējā daļā.

Lietotāja komforts

Papildu komforts papēža un purngala daļā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā tiek izstrādāti “Domyos” piederumi?

Visi aksesuāri ir veidoti tā, lai jūsu treniņi noritētu bez mazākās aizķeršanās.Mūsu “Domyos” komandu izstrādātie produkti nodrošina, lai jūsu fitnesa treniņi būtu komfortabli un patīkami.Aizmirstiet par savu aprīkojumu un koncentrējieties savam treniņam.Mūsu modeļi tiek testēti lietošanas laikā, un produkti tiek regulāri uzlaboti, ņemot vērā lietotāju atsauksmes.

Produkta pārbaudes.

Lai noteiktu izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim apģērbam ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes.Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, tādējādi ļaujot pārliecināties, ka vienmēr tiek ievēroti mūsu kvalitātes standarti.

Kāpēc ir vērts vilkt fitnesa zeķes?

Mūsu Izpētes un attīstības laboratorijā tika veikts pētījums, lai noteiktu, kura pēdas zona ir visjutīgākā pret kairinājumu fizisku aktivitāšu laikā.Pārbaudes, kas tika veiktas, veicot dažādas kustības (priekšējo, sānu un rotācijas), pierādīja, ka plantārais spiediens ir visaugstākais pēdas kustīgajā zonā.Mēs izstrādājām īpašas zeķes, kas ir pastiprinātas pēdas priekšējā daļā, lai novērstu jebkuru kairinājuma risku jūsu treniņu laikā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi