Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / MELNA
  • ZILA / SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Vienkāršs, pūkains bērnu treniņtērps, kas ir lieliski piemērots valkāšanai ikdienā, kā arī skolas sporta nodarbībās.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Materiāls ir zīdains ārpusē un ķemmēts iekšpusē.

Mitruma pārvaldība

Mitrumu uzsūcošs, lēni žūstošs audums ar kokvilnu.

Siltums

Pūkaina jaka un bikses, kas saglabā ķermeņa siltumu.

Elastīgums

Dabiski elastīgs audums ērtai uzvilkšanai un neierobežotām kustībām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Mūsu fotogrāfijas un mūsu modeļi.Informācija par izmēru.

Gustavam mugurā ir ar rāvējslēdzēju aizverams treniņtērps “Warmy”, kas paredzēts bērniem vecumā no 10–11 gadiem. Modeļa auguma garums ir 1,46 m.

Treniņtērps = jaka + bikses.Ideāli piemērots kustībām un siltuma uzturēšanai.

Šo treniņtērpu veido pūkainas bikses un ar rāvējslēdzēju aizverama jaka.Sašaurinātas bikses, bez elastīga valnīša staru galos.Bikses ar elastīgu jostas daļu.Ar rāvējslēdzēju aizveramajai jakai ir augsta apkakle, lai saglabātu siltumu.Viegla kopšana.Izturīgs pat pēc atkārtotas mazgāšanas un žāvēšanas.Augšdaļa un apakšdaļa tiek pārdota kā komplekts, tās nevar iegādāties atsevišķi.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, tādējādi ļaujot vienmēr pārliecināties par produktu atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.Lai apstiprinātu izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes.

Garantija

2 Gadi