Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8811324 4904394

Vīriešu piegulošs, elpojošs fitnesa sporta tērps ar rāvējslēdzēju, melns

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komandas izstrādāja šo fitnesa tērpu, lai sniegtu mīkstumu, siltumu, komfortu un elpojamību, pateicoties elastīgajam audumam, kas ir izturīgs pret berzi.

PRIEKŠROCĪBAS

Elastīgums

Kustības visos virzienos ar elastīgu audumu (ar 9% elastānu).

Mitruma pārvaldība

Audums novirza sviedrus un ātri izžūst.

Pretestība pret berzi

Materiāls, kas ir izturīgs pret berzi ar citu virsmu vai vidi.

Siltums

Materiāls garantēti nodrošina siltumu, lai varat izpildīt savu labāko sniegumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Radīts fitnesam.

Fitnesā nedarbojas “viens izmērs der visiem” likums. Bet tas, kas visus vieno, ir kustība.Mūsu prioritāte?Izstrādāt produktus, kas jums ir vispiemērotākie:kustību brīvība, funkcionālas īpašības, komforts, stils... Viss ir pārbaudīts, un nekas nav netīšām.Visa mūsu dizaineru komanda, sākot no produktu vadītājiem līdz inženieriem un apģērba dizaineriem, velta maksimālas pūles, lai radītu jums vislabāko fitnesa apģērbu.

Vai fitnesa preces pirms pārdošanas tiek pārbaudītas?

Protams.Visiem mūsu audumiem obligāti veiksmīgi jāiziet stingri testi.Tie sākas ar dažādām pārbaudēm laboratorijā.Mēs pārbaudām to izturību pret mazgāšanu, kā arī krāsas noturību un daudz ko citu, ko dēvējam par “moku testiem”. Un pēc tam?Mēs tos pārbaudām reālos apstākļos, kur tos testē tādi sportisti kā jūs.Mēs novērojam, analizējam un pielāgojam, lai galaprodukts atbilstu visām jūsu prasībām.Tagad jūs zināt, kādiem pārbaudījumiem mūsu produkti iet cauri, līdz nonāk pie jums.

*

Mums ļoti žēl, ja tā ir noticis.Un ja jūs pilnībā neesat apmierināts ar produktu,vienkārši sūtiet to atpakaļ.Mēs to apmainīsim vai piedāvāsim jums naudas atmaksu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 9.0% Elastāns, 91.0% Poliesteris; Balsts: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Sākot ar mazgāšanas testiem un beidzot ar žāvēšanas testiem, šis produkts ir (nevainojami) izturējis visu, ko esam darījuši. Mūsu dizaineru komandas ar ārējas laboratorijas palīdzību ir atbildīgas par mūsu kvalitātes prasību ievērošanu. Mērķis:izveidot produktu, kas jums noteikti patiks.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi