Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8511494 2452075

Suņu paklājs “500”, brūns

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BRŪNA
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šis paklājs ar 3 cm biezu putu materiālu ir paredzēts, lai nodrošinātu jūsu sunim komfortu uz zemes vai pārnēsāšanas kastē.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Izveidots tā, lai viegli ietilptu salokāmās pārnēsāšanas kastēs, M un L izmērs.

Ūdeni atgrūdošs

Putu materiālu pasargā ūdeni atgrūdošs poliestera auduma pārklājs.

Ērta uzturēšana

Pārklājs ir noņemams, lai viegli izmazgātu veļasmašīnā.

Siltumizolācija

Sunim komfortu un izolāciju sniedz 30 mm putu materiāls.Flīsa virsmas kārta.

Saķere

Materiāls, kas saskaras ar zemi, izgatavots no 600 denjē neslīdoša poliestera.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

M izmērs. L izmērs.

Garums 66 cm x platums 46 cm. Garums 86 cm x platums 56 cm.

Noņemams paklājs ar poliestera pārklāju un siltu un mīkstu flīsa virsmu.

Šis suņu paklājs, pieejams M un L izmērā, lieliski iederas mūsu attiecīgā izmēra salokāmajās kastēs.Tā putu materiāls, puse poliesters un puse poliuretāns, ir 3 cm biezs.Tā 100 % poliestera pārklājums izturīgs pret berzi un plīšanu.Tas ir arī ūdeni atgrūdošs, kas nodrošina labu mitruma novirzīšanu.Galvenā šī paklāja priekšrocība ir tā, ka to var noņemt, izmantojot līplenti vienā platumā:pārklāju var mazgāt veļasmašīnā.

Citas šī suņu paklāja priekšrocības.

Lai jūsu četrkājainais draugs varētu jauki atpūsties tur, kur nav dīvāna vai mīksta krēsla, tas ir vajadzīgs piederums.Jūs arī varat izmantot šo “500” paklāju kā ikdienas vai rezerves gultu.Pēc intensīva medību pārgājiena vai īsas pastaigas mežā, jūsu palīgs novērtēs, cik ērti ir atgulties, relaksēties un saritināties uz šī mīkstā izstrādājuma.Ievērojiet arī paklāja gludo dizainu, kas lieliski iederas jebkurā interjerā.

Patiesi mīksta ligzda jūsu četrkājainiem sabiedrotajiem.

Optimāls komforts guļot un atpūšoties ir atslēgas vārdi, pēc kuriem mūsu komanda vadījās, izstrādājot šo paklāju.Paredzēts visiem dzīvniekiem, it īpaši piemērots visiem suņiem.Putu 30 mm biezais materiāls ir ļoti ērts izstrādājums, kā mīkstumā izbaudīt relaksējošus mirkļus.

sastāvs

sastāvs

Putas : 50.0% Poliuretāns, 50.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi