Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8558839 2944645

Bērnu ūdensnecaurl. pārgājienu jaka “MH100”, tumši zila un rozā

10,00 €
7,90 €
-21%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu pārgājienu komanda, sadarbojoties ar jaunajiem vecākiem, izstrādāja šo ūdensnecaurlaidīgo lietus jaku “MH100”, lai pasargātu jūsu bērnu no lietus un vēja

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Glabājiet jaku tās kabatā un ievietojiet to somas apakšā.

Viegli uzvilkt

Brīvais piegriezums ļauj jaku viegli uzvilkt.

Viegls

Tikai 130 g (7-9 gadiem).

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgs pārklājums: 2 stundas (2000 mm). Noslēgtas galvenās šuves.

Elpojamība

Hidrofils pārklājums (RET = 12): samazina kondensāta veidošanos apģērbā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Komponentu ūdensizturība

Šis apģērbs tika pārbaudīts lietusgāzes testā, 2 stundas to pakļaujot ūdens iedarbībai (60 l/m²/h). Šajā testā tika atveidoti apstākļi vidēji spēcīgas lietusgāzes laikā uz kalna.

Tāpēc komponents ar 2000 mm ūdensnecaurlaidību ir izturīgs pret spiedienu, ko rada 2000 mm augsts ūdens stabs (kas aptuveni atbilst 2 stundu lietusgāzei).

Ūdensnecaurlaidību izsaka šmerberos (piemēram, 2000 šmerberu).

Cik elpojošs ir materiāls

Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs testējam tā pretestību pret iztvaikošanu jeb RET (pamatojoties uz ISO 11092 standartu). Jo mazāka auduma pretestība, jo vairāk fizisko aktivitāšu radītā ūdens tvaika var izvadīt un jo elpojošāks ir audums. Piemērs: RET < 9 = ārkārtīgi elpojošs audums; 9 < RET < 12 = ļoti elpojošs audums; 12 < RET < 20 = elpojošs audums; RET > 20 = nedaudz elpojošs vai neelpojošs audums.

Rādītājs izstrādājumu ietekmes uz vidi salīdzināšanai

Izstrādājuma ietekmi uz vidi aprēķina visā tā dzīves ciklā, izmantojot dažādus rādītājus. Tam tiek piešķirts kopējais vērtējums no A līdz E, lai jūs varētu viegli noteikt, kuri ir videi draudzīgākie izstrādājumi, savstarpēji salīdzinot viena veida izstrādājumus (T-kreklus, bikses, mugursomas utt.). Uzņēmums Decathlon ir apņēmies sniegt informāciju par savu izstrādājumu vides rādītājiem. Papildinformācija: http://sustainability.decathlon.com/

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt salocītu tīrā un sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargājiet no jebkādiem karstuma avotiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaineru komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka tikai rūpīga testēšana reālos apstākļos, kas līdzinās tiem, kādos izstrādājumu lietosit, ļauj mums nodrošināt līdz šim labākos produktus.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu jauno testētāju komandas Monblāna pakājē, kā arī pētniecības un izstrādes laboratorija, kas atbild par labāko komponentu atlasi.

Videoklipi