Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas ir radījušas šo silto un gaisu caurlaidīgo vīriešu T kreklu ar garām piedurknēm skriešanai aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

T krekls ir paredzēts skriešanai attiecīgajā temperatūrā bez salšanas.

Elastīgums

Lai pasargātu jūsu rokas no aukstuma, T kreklam ir iestrādātas īkšķu atveres.

Siltums

Šis T krekls ir ideāli piemērots skriešanai no 5 °C līdz 15 °C temperatūrā.

Kabatas

Kabata atslēgām vai kredītkartei.

Saķere

Sarkanā mirgojošā skriešanas lukturīša (8394633) rokas stiprinājums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Siltums un gaisa caurlaidība

Izgatavots no rievota auduma, tādēļ šis T krekls gan saglabās siltumu, gan novirzīs sviedrus. Pasargā no “salšanas” efekta, kad paliek auksts (aukstuma sajūta svīšanas laikā).

Vēl labākai sviedru novirzīšanai mēs zem piedurknes un uz muguras esam iestrādājuši arī sieta auduma ielaidumu.

Pateicoties rāvējslēdzējam uz apkaklei, skrējējs var ielaist papildu svaigumu.

Lietošanas norādījumi

Temperatūrai no 5 °C līdz 15 °C: velciet T kreklu vienu pašu, tieši uz ādas. Temperatūrai līdz 5 °C: jūs varat vilkt T kreklu kā pirmo kārtu ar Kiprun Warm Regul vai Kiprun Rain jaku.

Redzamība

Esam pievienojuši stiprinājumu uz rokas sarkanajai mirgojošajai skriešanas gaismai (kods:8394633) lai varētu piestiprināt gaismu, skriešanai naktī.

Lai šo gaismu atrastu mūsu tīmekļa vietnē, nokopējiet produkta kodu 8394633 un ielīmējiet to meklētājprogrammā.

Aizrautīgu sportistu komanda, kas piedāvā unikālu skriešanas pieredzi

T krekls Kiprun Warm Light ir tapis, apvienojot Decathlon vairāk nekā 15 gadu gaitā iegūtās zināšanas un pieredzi. Pjērs-Emanuels (produktu vadītājs), Tibo (produktu inženieris) un Klēra (dizainere), būdami arī kaislīgi skrējēji, ir izstrādājuši Kiprun apģērbus, ņemot palīgā mūsu produktu vēstniekus: Decathlon skrējējus, sporta trenerus un jūs!

Šādi mēs izvēlamies sastāvdaļas, izveidojam prototipus, testējam un validējam produktus laboratorijas un lauka testos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Saviem produktiem mēs testējam valkāšanas komfortu un lietošanas pieredzi, iesaistot skriešanai identiskos apstākļos no Decathlon neatkarīgus skrējējus. Testa mērķis ir pārbaudīt, uzlabot un validēt produktu pēc iespējas objektīvāk, lai jūs varētu skriet bez problēmām. Visi testa dalībnieki apstiprināja šī T krekla sniegto komfortu, skrienot aukstā laikā.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kiprun komandā darbojas visdažādāko spēju līmeņu skrējēji. Katru dienu mēs testējam savus produktus, lai tos izmēģinātu un uzlabotu. Pēc tam tos testē lietotāju grupa reālos dzīves apstākļos, kam tie ir paredzēti. Pirms jums rodas iespēja tos uzvilkt, tie jau ir noskrējuši vairākus tūkstošus kilometrus un piedalījušies simtiem sacensībās no 10 km līdz pat maratona distancei.