Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • MELNA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izveidoja šo silto, vieglo un gaisu caurlaidīgo sieviešu garo piedurkņu T kreklu skriešanai aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Audums uzsūc sviedrus, novirza tos un ātri izžūst.

Elastīgums

Lai pasargātu jūsu rokas no aukstuma, T kreklam ir iestrādātas īkšķu atveres.

Siltums

Šis T krekls ir ideāli piemērots skriešanai no 5 °C līdz 15 °C temperatūrā.

Kabatas

Uz kreisās piedurknes ir kabata atslēgām vai kredītkartei.

Ventilācija

Vairāk gaisu caurlaidīgu zonu rumpja daļā, padusēs un uz muguras.

Saķere

Sarkanā mirgojošā skriešanas lukturīša (8394633) rokas stiprinājums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Siltums un gaisa caurlaidība

Izgatavots no rievota auduma, tādēļ šis T krekls gan saglabās siltumu, gan novirzīs sviedrus. Pasargā no “salšanas” efekta, kad paliek auksts (aukstuma sajūta svīšanas laikā). Efektīvai sviedru novirzīšanai padusēs un uz muguras ir iestrādāti sietveida auduma ielaidumi. Atvelkot daļējo rāvējslēdzēju, jūs varat ielaist zem apģērba gaisu un atdzist.

Lietošanas norādījumi

Temperatūrai no 5 °C līdz 15 °C: velciet T kreklu kā termoveļu. Temperatūrai līdz 5 °C: velciet garo piedurkņu T kreklu kā termoveļu un kā apģērba trešo kārtu velciet Kiprun Warm Regul vai Kiprun Rain jaku.

Redzamība

Mēs sarkanajam, mirgojošajam skriešanas lukturītim (reference:8394633) esam pievienojuši rokas stiprinājumu, kas noder nakts skrējienos.Lai atrastu šo lukturīti mūsu tīmekļa vietnē, nokopējiet preces kodu 8394633 un ielīmējiet to meklētājprogrammā.

Aizrautīgu sportistu komanda, kas piedāvā unikālu skriešanas pieredzi

T krekls Kiprun Warm Light ir tapis, apvienojot Decathlon vairāk nekā 15 gadu gaitā iegūtās zināšanas un pieredzi. Karolīna (produktu vadītāja), Tibo (produktu inženieris) un Klēra (dizainere), būdami kaislīgi skrējēji, veido jūsu Kiprun apģērbu, ņemot palīgā mūsu produktu vēstniekus: Decathlon skrējējus, sporta trenerus un jūs!

Šādi mēs izvēlamies sastāvdaļas, izveidojam prototipus, testējam un validējam produktus laboratorijas un lauka testos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visiem mūsu produktiem lauka testos, kuros piedalījās ar Decathlon nesaistītas skrējējas, jūsu skriešanai līdzīgos apstākļos tika pārbaudīts valkāšanas un skriešanas komforts. To mērķis ir pārbaudīt, uzlabot un validēt produktu pēc iespējas objektīvāk, lai jūs varētu skriet bez problēmām.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kiprun komandu veido skrējēji ar dažādām spējām. Katru dienu mēs testējam savus produktus, lai tos izmēģinātu un uzlabotu. Pēc tam tos testē lietotāju grupa reālos dzīves apstākļos, kam tie ir paredzēti. Pirms nonākšanas veikalā tie jau ir noskrējuši vairākus simtus kilometru un piedalījušies vairākos desmitos sacensību no 10 km līdz pat maratona distancei.