Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN Kods. 8809846 4896850

Vīriešu ziemas skriešanas krekls, garas piedurknes “Kiprun Warm Regul”

40,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BRŪNA
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas radījušas šo silto un elpojošo vīriešu ziemas kreklu ar garām piedurknēm skriešanai aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

T krekls ir paredzēts skriešanai attiecīgajā temperatūrā bez salšanas.

Elastīgums

Iestrādāti dūraiņi un īkšķu atveres, lai rokām būtu silti.

Siltums

Šis T krekls ir ideāli piemērots skriešanai no -5 °C līdz 5 °C temperatūrā.

Aizsardzība pret vēju

Vēja necaurlaidīga membrāna krūšu augšdaļā

Kabatas

Kabata atslēgām vai kredītkartei.

Ventilācija

Divpusējais rāvējslēdzējs kontrolēs gaisa ieplūdi, radot vajadzīgo temperatūru.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Temperatūras kontrole

Regulējiet ķermeņa temperatūru ar atjautīgi izdomāto dubulto rāvējslēdzēju. Plašākam atvērumam pavelciet rāvējslēdzēju pēc iespējas zemāk. Lai rāvējslēdzējs paliktu atvērts, to notur zem auduma paslēpts magnēts. Atvelciet otru rāvējslēdzēju augšup, lai ielaistu gaisu un vienlaikus saglabātu siltu kaklu.Rāvējslēdzējs ir nobīdīts, lai izvairītos no balss spraugas berzēšanas.

Integrēti dūraiņi

Iepriekšējo skrējienu laikā aizmirsāt savus cimdus vai nezinājāt, kur tos likt? Kiprun Warm Regul kreklam ir caurumi īkšķim un iestrādāti dūraiņi. Šie elementi aizsargās plaukstas no apkārtējās vides aukstuma. Kad jums ir gana silti, varat dūraiņu un īkšķu atveru daļu atrotīt.

Siltums un gaisa caurlaidība

Izgatavots no rievota auduma, tādēļ šis tops gan saglabās siltumu, gan novirzīs sviedrus. Pasargā no “salšanas” efekta, kad paliek auksts (aukstuma sajūta svīšanas laikā).

Vēl labākai sviedru novirzīšanai mēs zem piedurknes un uz muguras esam iestrādājuši arī sieta auduma ielaidumu.

Lietošanas norādījumi

Ideāli piemērots no -5 °C līdz 5 °C temperatūrā: jūs varat vilkt Kiprun Warm Regul kā otru kārtu virs T krekla. Temperatūrai līdz -5 °C: varat vilkt arī trešo kārtu, kā piemēram, Kiprun Warm Regul vai Kiprun Rain jaku.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: virspuse: 9.0% Elastāns, 91.0% Poliesteris; Balsts: 5.0% Elastāns, 95.0% Poliesteris; Priekšpuses materiāls viduklī: 12.0% Elastāns, 88.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Saviem produktiem mēs testējam valkāšanas komfortu un lietošanas pieredzi, iesaistot skriešanai identiskos apstākļos no Decathlon neatkarīgus skrējējus. Testa mērķis ir pārbaudīt, uzlabot un validēt produktu pēc iespējas objektīvāk, lai jūs varētu skriet bez problēmām. Visi testa dalībnieki apstiprināja šī T krekla sniegto komfortu, skrienot aukstā laikā.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kiprun komandā darbojas visdažādāko spēju līmeņu skrējēji. Katru dienu mēs testējam savus produktus, lai tos izmēģinātu un uzlabotu. Pēc tam tos testē lietotāju grupa reālos dzīves apstākļos, kam tie ir paredzēti. Pirms jums rodas iespēja tos uzvilkt, tie jau ir noskrējuši vairākus tūkstošus kilometrus un piedalījušies simtiem sacensībās no 10 km līdz pat maratona distancei.