Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas ir radījušas šo pieguļošo un gaisu caurlaidīgo vīriešu kreklu ar garām piedurknēm skriešanai aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Plāns materiāls, lai efektīvāk novirzītu sviedrus (uzsūc un izkliedē).

Samazināta berze

Bezvīļu torsa daļa un pieguļošs, lai izvairītos no berzēšanās.

Siltums

Šis izstrādājums aizsargā no aukstuma, kad temperatūra ir no 10 līdz 20°C.

Lietotāja komforts

Uzvilkts krekls seko ķermeņa kustībām, uzlabojot komfortu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Praktisks padoms

Šis gaisu caurlaidīgais sporta krekls ir jāvelk cieši pie ķermeņa. Pateicoties tā bezvīļu tehnoloģijai, nav vīļu padusēs, tādējādi novēršot berzēšanos. Kad temperatūra ir lielāka par 10 °C, to var vilkt arī bez papildu apģērbiem. Pie temperatūras zem 10 °C tas būs ideāli piemērots vilkšanai zem sporta krekla vai jakas.

Aizrautīgu sportistu komanda, kas piedāvā unikālu skriešanas pieredzi

T krekls Kiprun Skincare radīts, balstoties uz 15 gadu laikā Decathlon gūtajām zināšanām un pieredzi.Pjērs Emanuēls (produktu izstrādes vadītājs), Tibo (produktu inženieris) un Klēra (dizainere) ir skriešanas entuziasti, kas ir izstrādājuši Kiprun apģērbu, palīdzot tādiem nozares vēstniekiem kā Decathlon skrējējus, sporta trenerus un jūs!

Šādi mēs izvēlamies sastāvdaļas, izveidojam prototipus, testējam un apstiprinām produktus laboratorijas un lauka testos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šo T kreklu laboratorijas un lauka apstākļos testēja dažādu spēju līmeņu skrējēju grupa. Visi mūsu testa dalībnieki apstiprināja produkta spēju nodrošināt komfortu skrējiena laikā.Tā dizains bez sānu vīlēm novērš rīvēšanās radīto berzi.

Garantija

2 Gadi