Filtri 0
Filtri 0
KALENJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • ORANŽA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs izveidojām šo T kreklu, lai skrējiena laikā efektīvi kontrolētu sviedrus, jums būtu kustību brīvība un lieliska pašsajūta.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Audums novada sviedrus un nodrošina sausumu.

Kustības brīvība

Platais izgriezums un elastīgais audums skrējiena laikā nodrošina kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Modeļu izmērs

- Modelēm ir uzvilkts S izmēra apģērbs, augums 1,70 m (gaiši zaļā, rozā, zilā un oranžā krāsa).- Doralīze valkā L izmēru un ir 1,70 m gara (krāsas: melna un balta).

Kāpēc skriešanai izvēlēties T kreklu, kas izgatavots no sintētiska auduma?

Svīšana ir dabiska reakcija uz karstumu un fizisku piepūli.

Nevelciet kokvilnas T kreklus, jo šis materiāls nevis novirza mitrumu uz ārpusi un ātri izžūst, bet gan uzsūc ķermeņa mitrumu un strauji atdzesē ādu. Izvēloties pareizo T kreklu, jūs treniņu laikā jutīsieties ērtāk neatkarīgi no to ilguma.

Sviedru novadīšana

Šis T krekls ir veidots tā, lai nodrošinātu sausumu visa skrējiena laikā. Izmantotais audums treniņa laikā uzsūc un novirza sviedrus un nodrošina sausāku sajūtu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Ar šo T kreklu ir veikti mazgāšanas un žāvēšanas testi, lai pārbaudītu tā formas un krāsas noturību. Mēs šos testus veicam, lai apstiprinātu, ka produkts atbilst mūsu kvalitātes prasībām.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šo T kreklu izmēģināja sieviešu testētāju grupa reālos skriešanas apstākļos, lai pārbaudītu tā sniegto komfortu un svīšanas kontroli.