Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8640498 4296107

Bērnu silta, ūdensnecaurlaidīga pārgājienu ziemas jaka “SH100”

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina speciālistu komandas izstrādāja šo jaku bērniem retiem pārgājieniem sniegā un aukstā laikā. Tagad viņi var doties pārgājienā nenosalstot un paliekot sausiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

2 drošas kabatas.

Siltums

100 g/m² biezs pildījums maksimālam siltumam un komfortam.

Aizsardzība pret vēju

Ārējs pārklājums, lai radītu vēju necaurlaidīgu audumu.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnec. pārklājums (2000 Šmerbera punkti), līmētas pamatšuves.

Aizsardzība pret laikapstākļiem

Ūdensnecaurlaidīga kapuce, elastīgas aproces.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā šī jaka uzturēs mana bērna ķermeņa siltumu?

Šī jaka ir izgatavota ar pildījumu. Pildījums ir izgatavots no sintētiskas sastāvdaļas, kas iegūta, sajaucot poliestera šķiedras. Vairāk vai mazāk gaisa tiek aizturēts atkarībā no šķiedru lieluma. Ja saistītas ir vienāda veida šķiedras, pildījums ir biezāks, tiek aizturēts vairāk gaisa un jaka ir siltāka.

Kā šī jaka aizsargā pret āra apstākļiem?

Šīs jakas ārējais slānis ir izgatavots no ūdensnecaurlaidīga materiāla, kas aiztur ūdeni un vēju. Lai ziemā jums būtu silti, ir jāaizsargā arī galva, rokas un kājas. Siltā un ūdensnecaurlaidīgā kapuce, aproču elastīgais stiprinājums un augstā apkakle aiztur aukstumu. Divas kabatas aizsargā rokas pret aukstumu.

Pārgājienam sniegā piemērots apģērbs

Lai ziemā pareizi apģērbtos, neatkarīgi no jūsu aktivitātēm iesakām izmantot 3 slāņu principu.

1. slānis: pamatslānis, kurā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, aizvada mitrumu prom no ķermeņa, lai āda paliktu sausa.

2. slānis: otrais slānis (flīsa jaka, džemperis) sniedz siltumu un izvada mitrumu uz āru.

3. slānis: šī jaka aizsargā pret āra apstākļiem: lietus, sniega, vēja.

Visam apģērbam ir jābūt gaisu caurlaidīgam, lai varētu izvadīt mitrumu.

Vai šī jaka tiešām ir 100% ūdensnecaurlaidīga?

Šīs jakas ārējais slānis ir izgatavots no ūdensnecaurlaidīga materiāla, kas aiztur ūdeni un vēju (3000 Šmerbera punkti pirms mazgāšanas).

Otra puse nav ūdensnecaurlaidīga.Lai ziemā jums būtu silti, ir jāaizsargā arī galva, rokas un kājas. Aizsedzošā, ūdensnecaurlaidīgā kapuce, stiprinājumi pie aprocēm un augstā apkakle neļauj iekļūt aukstumam. Divas kabatas aizsargā mazās rokas pret aukstumu.

Ko nozīmē “līmētas pamatšuves”?

Jakas šuves var nolīmēt, lai novērstu ūdens iekļūšanu attiecīgajā zonā.

Līmētas pamatšuves, kas atbilst kapuces, aproču, plecu, rokriņķu un krūšu šuvēm.

Vēja necaurlaidība

Auduma ūdens un vēja necaurlaidību nodrošina iekšējais pārklājums vai membrāna. Ūdensnecaurlaidīgā auduma nepieciešamās tehniskās īpašības nodrošina arī vēja necaurlaidību. Vēja necaurlaidība ir ļoti svarīga īpašība, jo vējš ievērojami atdzesē ķermeni neatkarīgi no tā, vai kustaties vai atpūšaties.

Jakas tehnisko īpašību saglabāšana

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un elpojošs. Ūdeni atgrūdošās īpašības tiek iegūtas, apstrādājot auduma ārpusi. Auduma kalpošanas laikā šī apstrāde ir jāveic atkārtoti (ieteicams pēc katras mazgāšanas reizes). Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli līdzekļi (aerosols vai šķidrums).

Praktiska informācija.

Abpusēji valkājamā jaka piedāvā divus dažādus stilus, kas ļauj izvēlēties bērna rotaļām atbilstošu stilu. Viena puse ir, bet otra puse nav ūdensnecaurlaidīga. Piestiprināta kapuce, 2 sānu kabatas.

Vai šī jaka izturēs regulāru lietošanu ilgtermiņā?

Lai nodrošinātu mūsu produktu izturību, mēs veicam materiālu testus: pārbaudot pretestību pret berzi, krāsu noturību, kā arī noturību pret atkārtotu mazgāšanu. Visi šie testi ir veikti šīs jakas materiālam.

Kā darbojas mana izstrādājuma garantija?

Šim izstrādājumam ir spēkā 2 gadu garantija, skaitot no pirkuma čekā norādītā datuma. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks apmainīts bez maksas. Garantija sedz izstrādājuma defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Polsterējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms uzglabāšanas sausā vietā (vislabāk uz pakaramā) ir ieteicams jaku pilnībā izžāvēt, lai novērstu burzīšanos, kas var radīt auduma bojājumus.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojā (Francija). Mūsu dizaineri visu gadu rada un izstrādā apģērbus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tie tiek rūpīgi testēti lauka apstākļos, jo mēs uzskatām, ka vienīgais veids, kā nepārtraukti uzlabot mūsu izstrādājumus, ir testēt tos reālos apstākļos, kuros tie tiks lietoti.

Garantija

2 Gadi