Filtri 0
Filtri 0
KALENJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs izstrādājām šo Tkreklu sievietēm skriešanai siltā vai mērenā pavasara/rudens laikā, kuras meklē aizsardzību pret sauli.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Mīksta pieskāriena materiāls, kas ir līdzīgs kokvilnai.

Mitruma pārvaldība

Audums novirza sviedrus un nodrošina sausumu.

Aizsardzība pret sauli

Audums aizsargā no saules iedarbības (UPF 50+)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Modeļu izmērs

Modeļiem ir uzvilkts S izmērs, auguma garums ir 1,70 m

Sviedru novirzīšana

Šis T krekls ir veidots tā, lai nodrošinātu sausumu visa skrējiena laikā. Izmantotais audums treniņa laikā uzsūc un novirza sviedrus un nodrošina sausāku sajūtu.

Aizsardzība pret sauli: Ko nozīmē UPF50+?

UPF norāda aizsardzības pakāpi pret sauli (ultravioleto staru aizsardzības faktors). Tas ir pasaulē pieņemts standarts.

Tas norāda aizsardzības līmeni, ko nodrošina audums, precīzāk — absorbēto UV daudzumu.

Lai tas atbilstu standartam, tam jānovērš vismaz 95% UV staru absorbcija. UPF 50+ nozīmē, ka audums novērš vismaz 95% UVA un 98% UVB absorbciju.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Ar šo produktu ir veikti mazgāšanas un žāvēšanas testi, lai nodrošinātu ilgstošu krāsas un formas saglabāšanos. Mēs šos testus veicam, lai apstiprinātu, ka produkts atbilst mūsu kvalitātes prasībām.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šo T kreklu gan laboratorijā, gan skrējienā pārbaudīja skrējējas. Tā mīkstumu, vieglo svaru, spēju novirzīt sviedrus, kā arī aizsardzību pret sauli atzina visas testa dalībnieces. Atzīts, ņemot vērā tā mīkstumu, vieglo svaru un aizsardzību pret UV stariem.