Filtri 0
Filtri 0
KIMJALY Kods. 8787501 4752814

Vīriešu dabīga auduma maigās jogas T krekls, terakota

12,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BRŪNA
  • BRŪNA
  • ZILA
  • BRŪNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Viegls, dabīga auduma T krekls. Šis T krekls ir garāks par citiem modeļiem; tas ir tik mīksts un elastīgs, ka jūs nejutīsiet, ka esat to uzvilcis.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Ļoti mīksts audums izcilam komfortam.

Elastīgums

Elastīgs audums, kura sastāvā iekļauti 5 % elastāna

Stabilitāte

Jogai piemērots piegriezums: pieguļošs un garš, ar ērtu kakla izgriezumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ vairums mūsu jogas kolekcijas produktu tiek izgatavoti no bioloģiski audzētas kokvilnas?

Jo mīksts, dabīgas izcelsmes audums palīdz jums koncentrēties uz veicamajām darbībām. Bioloģiski audzēta kokvilna nesatur ĢMO (ģenētiski modificētus organismus), pesticīdus un citu ķīmisko mēslojumu daļiņas, kas var būt bīstamas jūsu ādai. Organiskās kokvilnas izmantošana ir gan praktiska, gan draudzīga apkārtējai videi, jo bioloģiskā lauksaimniecība uzlabo augsnes auglību un samazina gruntsūdeņu piesārņojuma risku.

Mūsu produktu izstrādes process

No iesācēja līdz jogas instruktoram ‒ visus mūsu komandas biedrus vieno šī kaislība.

Neatkarīgi no tā, vai mēs izvēlamies maigās jogas treniņu vai dodam priekšroku dinamiskākām nodarbībām, mēs visi tiecamies pēc līdzsvara. Sadarbībā ar mūsu jogas vēstnieku tīklu, izstrādājam produktus, kas atbilst jūsu vajadzībām un dzīves filozofijai. Mūsu mērķis ir padarīt jūsu jogas nodarbības par pozitīvu un bagātīgu pieredzi.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 48.0% Kokvilna, 5.0% Elastāns, 47.0% Lyocell

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi