Filtri 0
Filtri 0
KIMJALY

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA / HAKI
  • ZILA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šis vieglais un elpojošais bezvīļu T krekls ir lieliski piemērots visprasīgākajām jogas pozām.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošs audums, kas treniņa laikā absorbē un iztvaicē sviedrus.

Viegls

Viegls audums (153 g/m2), lai varat koncentrēties uz praktizēšanu.

Kustības brīvība

Elastīgs, piegulošs piegriezums, kas ieskauj ķermeni gluži kā otrā āda.

Samazināta berze

Bezvīļu tehnoloģija, lai izvairītos no berzes.

Elastīgums

Elastīgs audums ar bezvīļu dizainu.

Stabilitāte

Garš, cieši piegulošs piegriezums, kas ir īpaši piemērots jogai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc mēs izveidojām šo produktu?

“Kimjaly” komandas izstrādā produktus, kas ir būtiski jogas praksē. Kā vienmēr mūsu mērķis ir panāk vairāk ar mazāk, ne tikai produkta ziņā, bet arī dizaina procesā. Šis elpojošais T krekls tika izstrādāts, lai paliktu kā uzvilkts, veicot dinamiski plūstošās kustības.

Kā tiek ražots produkts?

Šī produkta sastāvā ir 73% pārstrādāta poliestera.

Pārstrādājot plastmasas pudeles vai tekstilu, lai ražotu mūsu poliestera audumu, mēs samazinām naftas resursu izlietošanu. Uzziniet vairāk, dodoties uz mūsu tīmekļa vietni.

Kāpēc samazināt “Kimjaly” produktu ietekmi?

“Kimjaly” nodaļā esam pārliecināti, ka jogi visā pasaulē ir ļoti jutīgi pret sociālām un vides tēmām, ar ko saskaras mūsu planēta.

Cieņa pret jogas filozofiju papildus komandas pārliecībām, motivē mūs vēl vairāk sekmēt ekodizaina jomu. Tas atbilst “Decathlon” vispārīgajam uzdevumam, kas ir piedāvāt 100% ekodizaina produktus līdz 2016. gada sākumam.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim produktam ir veikta mazgāšanas un žāvēšanas izturības testēšana. Šie testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, tādējādi apliecinot un nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi