Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • MELNA / DAUDZKRĀSAINA
  • DAUDZKRĀSAINA / MELNA / ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mums patīk sports, tāpēc mēs izstrādājām šo produktu tādiem pašiem sporta entuziastiem kā jūs.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Tikai viena sekunde, lai jūsu mati būtu nosieti uz aizmuguri.

Stabilitāte

Lai mati netraucētu treniņa laikā.

Mīkstums

Mīkstas, elastīgas matu lentes, kas būs piemērotas visiem galvu izmēriem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Komplektā ir 3 dažāda platuma matu lentes.

Dažādojiet savu stilu atkarībā no garastāvokļa: gumijas var vilkt visas kopā vai atsevišķi.

Silikona josla.

Silikona josla apakšpusē notur matus vietā visu laiku.

“Domyos” aksesuāru izstrāde

Viss piederumu klāsts ir izstrādāts, lai nodrošinātu treniņa laikā nepieciešamo komfortu.Mūsu “Domyos” komandu izstrādātie produkti nodrošina, lai jūsu fitnesa treniņi būtu komfortabli un patīkami.Aizmirstiet par savu aprīkojumu un koncentrējieties savam treniņam.Mūsu modeļi tiek testēti lietošanas laikā, un produkti tiek regulāri uzlaboti, ņemot vērā lietotāju atsauksmes.

Vai produkti tiek testēti pirms pārdošanas?

Protams.Lai garantētu jūsu komfortu un drošību, visiem mūsu produktiem ir veiksmīgi jāiztur stingri laboratorijas testi. Mēs pārbaudām krāsu noturību, izturību pret atkārtotu mazgāšanu, sviedru novirzīšanas spēju un citas īpašības. Mēs tos saucam par mūsu “moku testiem”.Un pēc tam?Vai tas ir viss?Ne gluži.Pēc tam mūsu produktus izmēģina sportisti. Mēs uzklausām un analizējam viņu atsauksmes, lai pilnveidotu to, kas nepieciešams. Un tikai tad sporta apģērbs ir gatavs valkāšanai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai apstiprinātu izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes.Šos testus regulāri veic neatkarīga laboratorija, kas vienmēr ļauj nodrošināt atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi