Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
  • Sporta matu gumijas, melnas
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mums patīk sports, tāpēc mēs izstrādājām šo produktu tādiem pašiem sporta entuziastiem kā jūs.

PRIEKŠROCĪBAS

Elastīgums

Elastīgas matu gumijas visiem matu tipiem.

Lietotāja komforts

Materiāls nebojās jūsu matus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

“Domyos” piederumu dizains.

Viss piederumu klāsts ir izstrādāts, balstoties uz pamatideju – pilnīgs komforts treniņu laikā.Mūsu “Domyos” komandas izstrādātie produkti nodrošina, ka jūsu treniņi būs komfortabli un patīkami.Jums nav jāuztraucas par aprīkojumu, tāpēc jūs varat koncentrēties savam treniņam.Mūsu modeļi tiek testēti lietošanas laikā, un mēs regulāri ieviešam izmaiņas, ņemot vērā lietotāju atsauksmes.

Vai produkti tiek testēti pirms pārdošanas?

Protams.Visiem mūsu produktiem ir veiksmīgi jāiztur stingri laboratorijas testi, lai garantētu, ka tiek nodrošināts jūsu komforts un drošība.Mēs veicam testus attiecībā uz krāsas noturību, izturību pret atkārtotu mazgāšanu, sviedru novadīšanu u.c.Mēs tos saucam par mūsu “moku testiem”.Un pēc tam?Vai tas ir viss?Ne gluži.Mūsu produktus pēc tam izmēģina sportisti.Mēs analizējam viņu atsauksmes un, ja nepieciešams, pilnveidojam produktu.Un tikai tad sporta apģērbs ir gatavs lietošanai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts ir izturējis mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai garantētu, ka tas nezaudēs savu formu un krāsu.Šīs pārbaudes regulāri veic neatkarīga laboratorija, lai apstiprinātu, ka mūsu kvalitātes standarti tiek ievēroti.

Garantija

2 Gadi