Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8516617 2602580

Meiteņu garpiedurkņu vingrošanas T krekls “100”, balts

5,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • BALTA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šis garpiedurkņu T krekls ir paredzēts viegliem vingrojumiem, kurus veicot nesvīst.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Tīra kokvilna nodrošina patīkamu sajūtu ādai.

Mitruma pārvaldība

Kokvilnas audums, kas uztur mitrumu un lēni žūst.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sporta apģērbs paredzēts bērniem un pusaudžiem no 6 līdz 14 gadiem, 172 cm zēniem un 166 cm meitenēm.

Mūsu sortiments paredzēts bērnu sporta veidiem iekštelpās vai sporta stundās skolā.

Bērnam vajadzētu katru dienu nodarboties ar fiziskām aktivitātēm vismaz 60 minūtes saskaņā ar Pasaules Veselības organizācijas (WHO) ieteikumiem. Sporta nozīme bērnu un pusaudžu attīstībā un garīgajā un fiziskajā labizjūtā ir labi dokumentēta:Tas attīsta motorās spējas un veiklību, pašapziņu un sociālo integrēšanos.

Ko mēs saprotam ar izglītojošu vingrošanu un sporta aktivitātēm?

Sporta stundas un sporta aktivitātes dod iespēju bērniem iztērēt enerģiju un izpētīt visas viņiem pieejamās fiziskās iespējas:lēcienus, balansēšanu, vairāku kustību sēriju savienošanu un trikus.Lai gan šāda veida vingrojumus pārsvarā veic sporta stundās, tās var būt iekļautas arī klubos ārpus skolas.

Sporta prieki:

Sports piedāvā vairākus ieguvumus gan bērniem un pusaudžiem, sākot no brīvas kustēšanās telpā, lai gūtu prieku, līdz mijiedarbībai ar draugiem, vienlaikus mācoties, kā saprasties ar citiem.

“Domyos” produktu izstrādes process.

Mūsu dizaina komandas strādā vienam mērķim:nodrošināt lielisku līdzsvaru starp sviedru novirzīšanu,siltumu un elastību, pamatojoties uz bērnu un pusaudžu vajadzībām.Jūsu bērns varēs izvēlēties pilnu vingrošanas tērpu:T kreklu, kreklu bez piedurknēm, legingus, bikses, šortus, sporta kreklu vai jaku.

Atrodiet piemērotu izmēru bērnam vai pusaudzim.

Mūsu izmēru klāsts 6 līdz 14 gadus veciem bērniem turpina mainīties.Uz mūsu etiķetes ir norādīts gan vecuma posms, gan bērna garums.Mēs zinām, ka viena vecuma bērniem var būt ļoti atšķirīgs garums.Droši nomēriet savu bērnu, lai saprastu, kurš modelis derēs.

Mēs piedāvājam arī papildu izmērus no 14 līdz 15 gadiem:zēniem līdz 172 cm un meitenēm līdz 166 cm.

Vai zinājāt?

Mūsu produktus regulāri pārbauda un mēs veicam izmaiņas, pamatojoties uz klientu atsauksmēm.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Kokvilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šīs pārbaudes regulāri veic neatkarīga laboratorija, kas ļauj nodrošināt atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.Šim apģērbam ir pārbaudīta noturība pret mazgāšanu un žāvēšanu, lai pārliecinātos, ka tas saglabā savu formu un krāsu.

Garantija

2 Gadi