Filtri 0
Filtri 0
ALLEN Kods. 8659876 4384065

Tīrīšanas aukla “Bore-Nado”, 12. kalibram

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēta 12. kalibra šaujamieroča apkopei neatkarīgi no tā, vai tā stobri ir izvietoti horizontāli vai vertikāli,piemērota arī automātiskiem ieročiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Viegli transportējama somā vai ieroču futrālī.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izmantot šo produktu.

Ievietojiet auklas galu (metāla daļu) šaujamieroča patronas kamerā, lai iztīrītu stobru vītņojuma virzienā.Kad metāla daļa un aukla iziet no otra gala, vienmērīgi velciet auklu līdz galam.

Tīriet, lai kur jūs būtu.

Galvenā tīrīšanas auklas priekšrocība ir kompaktais dizains, kas nozīmē, ka varat to paņemt līdzi, kur vien vēlaties.Varat vienkārši iztīrīt sava ieroča stobru ne tikai pēc stenda šaušanas nodarbības, bet arī pēc medību sesijas.

Pilna tīrīšana vienā piegājienā?

Tīrīšanas auklai ir virkne gludu un sarainu segmentu, lai atbrīvotos no visa veida atliekām mucas iekšpusē.

Lietojot pirmo reizi, ievietojiet atsvaru (metāla detaļu) stobra kamerā un ļaujiet tam krist un pārtveriet to pie stobra cauruma.Mēs iesakām aptīt auklu ap kādu priekšmetu, kas ļauj to vilkt vienā virzienā ar stobru, nesavainojot rokas.

Kad izmantot eļļu vai šķīdinātāju?

Jūsu ierocis tiks iztīrīts ar pirmo piegājienu, kad caur to izvilksiet tīrīšanas auklu.Kad iztīrīts, lai nodrošinātu papildu aizsardzību;uzlejiet dažus pilienus eļļas uz tīrīšanas auklas un vēlreiz izvelciet to cauri stobram.Tagad ierocis ir gatavs noglabāšanai tik ilgi, cik nepieciešams.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi