Filtri 0
Filtri 0
VAN RYSEL Kods. 8547378 2696839

Race riteņbraukšanas īspiedurkņu apakškrekls

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Apakškrekls ir paredzēts lietošanai vēsos laikapstākļos, lai pavasara dzestrums jūs nespētu atturēt no došanās izbraucienā ar šosejas vai kalnu velosipēdu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Audums lieliski uzsūc svīšanas radīto mitrumu, un jūsu āda joprojām ir sausa.

Siltums

Apakškrekls kalpo kā aizsargbarjera pret aukstumu.

Stabilitāte

Pieguļošs griezums bez vīlēm: nekādu noberzumu. "Otrās ādas‟ sajūta.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Elpojamība

Lai noteiktu auduma elpojamības pakāpi, mēs mērām tā pretestību pret iztvaikošanu (tests tiek veikts saskaņā ar ISO 11092 standartu).

Jo zemāka auduma pretestība, jo vairāk tas ļauj iztvaikot ķermeņa radītā mitruma tvaikiem, un līdz ar to audums ir elpojošāks.

Piemēram: RET < 9 = īpaši elpojošs audums.

Kopšanas ieteikumi

Mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30°C temperatūrā. Sintētiskas programma. Izgriezt iekšpusi uz āru. Lietot minimālu mazgāšanas līdzekļa daudzumu. Nelietot veļas mīkstinātāju. Žāvēt uz auklas siltā, labi ventilētā vietā. Nežāvēt veļas žāvētājā. Nedrīkst ķīmiski tīrīt. Nebalināt. Nežāvēt uz sildierīcēm.

Produktu testi

Mūsu produktu izstrādes komanda mūsu ražotnē B'Twin ciematā Lillē, Francijā, nepārtraukti strādā, lai padarītu riteņbraukšanu ērtāku ikvienam mūsu klientam.

Mūsu mērķis ir radīt produktus, kas atbilst riteņbraucēju ikdienas vajadzībām, novēršot iespējamos šķēršļus ceļā pretī patiesam riteņbraukšanas priekam.

Mēs veicam plašu produktu testēšanu reālos apstākļos, kādos braucat arī jūs, jo esam pārliecināti, ka tikai tā ir iespējams nepārtraukti pilnveidot mūsu produktus.

Rādītājs, kas ļauj salīdzināt mūsu produktu ietekmi uz vidi

Produkta ietekme uz vidi tiek aprēķināta visam tā dzīves ciklam, izmantojot dažādus rādītājus.

Katram produktam piešķiram rādītāju (no A līdz E), kas, salīdzinot līdzīgus produktus (T-kreklus, bikses, mugursomas utt.), ļauj jums viegli izvēlēties produktu ar vismazāko ietekmi uz vidi.

Uzņēmums Decathlon publisko savu produktu vides ietekmes rādītājus.

Tīmekļa vietne: Sustainability.decathlon.com

Informatīvs video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 3.0% Elastāns, 97.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Testēšana un izstrāde veikta sadarbībā ar FDJ.fr profesionālo riteņbraukšanas komandu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu tehniskais partneris U19 Twin Racing Team