Filtri 0
Filtri 0
VAN RYSEL

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu inženieru izstrādātais un testētais apakškrekls ir paredzēts visizaicinošākajiem ziemas laikapstākļiem un pasargās jūs gan uz ceļa, gan kalnos.

Ar priekšā iestrādātu vēju aizturošu membrānu aprīkotais apakškrekls neļaus salt un efektīvi izvadīs sviedrus.

Pamatmateriāls: 3.0% Elastāns, 97.0% Poliamīds; Ārējais materiāls: 100.0% Polipropilēns

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Audums efektīvi izvada sviedrus un saglabā komfortablu temperatūru.

Siltums

Termiskā barjera, kas pasargā no aukstuma riteņbraukšanas laikā.

Elastīgums

Izgatavots no ļoti elastīga materiāla, kas cieši piekļaujas augumam. Piegulošs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Produkta siltums

Produkta spēja aizsargāt pret aukstumu. Tā ir atkarīga no auduma termiskās pretestības un gaisa caurlaidības. Jo augstāka termiskā pretestība, jo vairāk riteņbraukšanas laikā radītā siltuma produkts spēj saglabāt. Šo apakškreklu var pavilkt zem anoraka vai džersija ar garām rokām.

Padomi par kopšanu

Mazgāt veļas mašīnā 30 °C temperatūrā. Sintētisko audumu mazgāšanas programmā. Izgriezt iekšpusi uz āru. Lietot mazgāšanas līdzekli mazā daudzumā. Nelietot veļas mīkstinātāju. Žāvēt uz auklas siltā, labi ventilētā vietā. Nedrīkst žāvēt veļas žāvētājā. Nedrīkst ķīmiski tīrīt. Nebalināt. Nežāvēt uz sildītāja.

Produktu testi

Mūsu produktu dizaina speciālistu komanda B'Twin ciematā Lillē turpina darbu, lai braukšana ar velosipēdu lietotājiem būtu ērtāka. Mēs vēlamies radīt produktus, kas atbilst konkrētām velosipēdistu vajadzībām, un mazināt trūkumus, kuri ietekmē labu riteņbraukšanas pieredzi.

Pēc tam mēs praktiski testējam produktus, jo esam pārliecināti, ka, tikai pakļaujot tos reāliem apstākļiem, ar kādiem sastopas riteņbraucēji, varam nepārtraukti uzlabot produktus

Mūsu produktu ietekmes uz vidi salīdzinājuma vērtējums

Produktu ietekmi uz vidi aprēķina visā to kalpošanas laikā, izmantojot dažādus rādītājus. Lai vieglāk atpazītu produktus ar labākajiem ekoloģiskajiem rādītājiem, savstarpēji salīdzinot līdzīgus produktus (T kreklus, bikses, mugursomas u. c.), tiem ir piešķirta vispārēja (ABCDE) klasifikācija.

Decathlon brīvi uzrāda savu produktu ekoloģisko klasifikāciju.

Tīmekļa vietne: sustainability.decathlon.com

Video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi