Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu entuziastu komanda izstrādāja pieguļošās bikses, lai pielāgotos naktīm, kas pavadītas aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Neburzīgs materiāls. Var mazgāt veļas mašīnā. Ātri žūstošs.

Siltums

Pilnībā pārstrādāta poliestera plūksnains mikroflīss gan iekšpusē, gan ārpusē

Svars

Tikai 250 g (L izmērs). Mikroflīss ar 140 g/m² blīvumu

Elpojamība

Adīts no poliestera: ļauj ķermeņa izgarojumiem izkļūt ārā (RET = 6,3)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Flīsa materiāls: Izolācija, ko nodrošina gaiss

Flīsa audums ir veidots tā, lai tā faktūrā tiktu aizturēts gaiss: gaiss darbojas kā dabīgs izolācijas slānis, saglabājot ķermeņa siltumu. Gaisu aiztur adītā auduma mīkstā daļa.

Apjoma krāsošana

Apjoma krāsošanas procesā pigmenti tiek iestrādāti diegu izgatavošanas laikā. Šī metode samazina ietekmi uz vidi, salīdzinot ar standarta krāsošanas metodēm, kuras tiek izmantotas, kad no diegiem auž audumu. Šajā procesā tiek patērēts vairāk ūdens un rodas lielāks piesārņojums.

Mūsu melnais MH100 flīsa modelis tiek krāsots tieši šādā veidā un mēs apzinām, kā izmantot šo procesu arī citu krāsu modeļiem.

Divu gadu dzīves ilguma garantija

Mēs testējam mūsu pieguļošās flīsa pārgājienu bikses, lai garantētu to izturību. Mēs garantējam:

- pretestību pret nodilumu, lai novērstu šim materiālam raksturīgo redzamo savelšanos;

- šuvju izturību;

- flīsa materiāla izturību pret vairākām mazgāšanas reizēm;

- krāsu noturību pēc mazgāšanas, UV staru iedarbības vai saskarē ar sviedriem.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u. c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lieliska komanda, kas izstrādes kvalitatīvus produktus pārgājieniem kalnos un dalās ar jums savā pieredzē.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt salocītas tīrā un sausā vietā

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus. Auguma forma (īpaši pateicoties 3D analīzei) Kustību izpēte Siltuma komforts (četras klimatu kameras) Funkcionalitātes un jutīguma izpēte Mūsu flīsa jakas ir pārbaudītas, izmantojot standartizētu testu ar termomanekenu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.