Filtri 0
Filtri 0
ARTENGO

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Vidēja līmeņa spēlētājiem, kuri meklē ērtas, izturīgas zeķes, kas spēlējot nenošļūk.

Sporta zeķēm pēdas apakšā ir cilpainais plīšs uzlabotam komfortam un sviedru absorbcijai.Ventilācijas zona pēdas augšpusē.Pieguļošs adījums ap pēdas vidusdaļu atbalstam.Pārdošanā 3 pāru iepakojumi.

Pamatmateriāls: 88.0% Kokvilna, 1.0% Elastāns, 1.0% Poliamīds, 10.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Samazināta berze

Plīša cilpas un mīkstā, ķemmētā kokvilna spēlējot ļauj justies ērti.

Pretestība pret berzi

Stiprināti papēži un purngali.Plīša cilpas iekšpusē padara zeķi izturīgāku.

Stabilitāte

Elastīga augšmala.Cieši pieguloša pēdas vidusdaļa, lai labāk derētu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ķemmēta kokvilna.

Šķiedras ķemmētas papildus, lai tās pagarinātu un materiāls būtu mīkstāks.Tas nodrošina tenisa zeķēm labāku kvalitāti.Izgatavotais materiāls ir īpaši elastīgs, mīksts un patīkams valkāšanai.

“Apmales” sistēma.

Šīm “Artengo” zema piegriezuma tenisa zeķēm ir potītes daļas izvirzījums, lai neveidotos tulznas.Mēs to saucam par “apmales” sistēmu.

Papildu cilpojums pēdas apakšdaļā un ventilācijas zona augšdaļā.

Cilpainā plīša zona ir biezāka un mīkstāka, nodrošinot lielāku izturību un komfortu. Šīm tenisa zeķēm ir plīša cilpu materiāls, kas ieskauj pēdu, tādējādi tās ir maksimāli ērtas un neplīstošas.Ventilācijas zona, kas adīta pikē tehnikā, atrodas pēdas augšdaļā un palīdz tai apavos elpot.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu sporta zeķēm veiktas pārbaudes mūsu laboratorijās un laukumā, lai apstiprinātu to efektivitāti dažādos spēles apstākļos.

Garantija

1 Gadi