Filtri 0
Filtri 0
ARTENGO Kods. 8543107 2708291

Tenisa daudzpavedienu stīga “TA 500 Comfort”, 1,35 mm, brūna

9,50 €
Ar nodokļiem
  • Tenisa daudzpavedienu stīga “TA 500 Comfort”, 1,35 mm, brūna
  • Tenisa daudzpavedienu stīga “TA 500 Comfort”, 1,35 mm, brūna
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šī stīga radīta vidēji pieredzējušiem / pieredzējušiem spēlētājiem, kuriem stīgas pārtrūkst pēc 10–20 spēles stundām un kuri vēlas komfortu, jaudu un izturību.

PRIEKŠROCĪBAS

Jauda

Poliuretāna, poliamīda un PEEK materiāls piedāvā optimālu efektivitāti.

Pretestība pret berzi

Teicama izturība ar 8 poliēterēterketona pavedieniem un 1,35 mm kalibru.

Griešana

Rupjāka stīgas tekstūra palīdz pārnest griešanu.

Izturīgs stīgu spriegojums

Saglabā teicamu stīgu spriegumu, lietojot līdz 6 mēnešiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāds spriegums ir vislabākais?

Mērens spriegojums (18‒23 kg) sniedz lielāku komfortu, griešanu un jaudu,tomēr iegūsiet mazāk kontroles un precizitātes.Augsts spriegojums (> 23 kg) nodrošina labāku kontroli un precizitāti,taču tas var izraisīt tendinītu,kā arī būs mazāk griešanas un jaudas.

Par monopavedieniem.

Monopavediena stīgām “Decathlon” iesaka 19‒22 kg nospriegojumu.Mēs nekādā gadījumā neiesakām monopavediena stīgas bērniem līdz 15 gadu vecumam, lai negūtu savainojumus.Šīs stīgas vislabāk piemērotas spēlētājiem, kuriem pārtrūkst stīgas, spēlējot līdz 10 stundām, jo tām ātri zūd spriegojums.

Par daudzpavedieniem.

Daudzpavedienu stīgām “Decathlon” iesaka 25 kg maksimālo spriegojumu.Šīs stīgas iesaka cilvēkiem ar tieksmi uz tendinītu un jauniešiem.Daudzpavedienu stīgas ļoti labi saglabā spriegojumu.

Kad jāmaina stīgas?

Jūsu raketes sniegums ir atkarīgs 50% no rāmja un 50% ‒ no jūsu stīgām.Noteikti nesteidzieties, izvēloties pareizās stīgas.Spēlētājiem, kuriem bieži pārtrūkst stīgas:nomainiet tās, tiklīdz tās pārtrūkst.Tiem, kuriem stīgas plīst reti vai nekad, “Decathlon” iesaka tās nomainīt gadā tik reizes, cik jūs spēlējat vienā nedēļā.Piemēram,ja spēlējat vienu reizi nedēļā, nomainiet stīgas vienreiz gadā.Ja spēlējat trīs reizes nedēļā, nomainiet stīgas trīs reizes gadā.

Padomi no “Decathlon”.

Jums nevajadzētu pievilkt nodilušas stīgas, jo to sniegums būs zudis.Vaļīgi stiegrota rakete ļaus jums spēlēt mierīgāk, dodot jums vairāk jaudas, nepielietojot pārmērīgu spēku.Laika gaitā stīgas var nodilt nesaplīstot.Tās zaudē savu elastību un sākotnējās īpašības.Spēli ietekmē arī kalibrs (jeb diametrs).Jo mazāks diametrs, jo vairāk jaudas un griešanas tā dos.Lielāks diametrs piešķir stīgām vairāk stingrības un spēcīgāk ietekmē ķermeni.

sastāvs

sastāvs

Galda virsma: 23.6% Poliuretāns, 9.1% Poliētera bloku amīds, 67.3% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Izvairieties no krasām temperatūras svārstībām un jebkāda veida mitruma uz stīgām.Neatstājiet savu raketi automašīnas bagāžniekā:temperatūra var strauji paaugstināties un pazemināties.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Produkta īpašības pārbaudītas laboratorijā. Izturības pārbaudes laboratorijā veic “Canon” tenisa bumbu metamā mašīna, kas pārliecinās par katras stīgas ilgmūžību.Spēka pārbaudi veic plīšanas pretestības trieciena testa iekārta. Tā pārbauda produkta absorbēto enerģiju un spēju reproducēt šo ātrumu uz bumbu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu sertificētie instruktori un vislabākie jaunie spēlētāji Francijas ziemeļos.