Filtri 0
Filtri 0
ARTENGO Kods. 8373299 2161460

Tenisa monošķiedras 5-stūru stīgu griešanai “TA 930”, 1,25 mm, melns

10,00 €
Ar nodokļiem
  • Tenisa monošķiedras 5-stūru stīgu griešanai “TA 930”, 1,25 mm, melns
  • Tenisa monošķiedras 5-stūru stīgu griešanai “TA 930”, 1,25 mm, melns
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

augsta līmeņa spēlētājiem, kuriem spēlējot pārtrūkst stīgas ātrāk nekā 10 stundās, un kuri meklē labu griešanu un izturību.

Šī stīga paredzēta augsta līmeņa spēlētājiem.Tā nodrošina lielisku griešanu, pateicoties tās piecstūru vertikālajam griezumam.

Galda virsma: 100.0% Poletilēna tereftalāts (PET)

PRIEKŠROCĪBAS

Virziena kontrole

Poliesters piešķir bumbai labāku kontroli.

Jauda

Elastīgs poliesters piešķir bumbai lielāku ātrumu.

Pretestība pret berzi

Tās 1,25 mm kalibrs nodrošina 10 h izturību augsta līmeņa spēlētājiem.

Griešana

Piecstūru profils labākai griešanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kurš spriegojums ir labākais?

Mērens spriegojums (18‒23 kg) sniedz labāku komfortu, griezienu un jaudu.Tomēr jums būs mazāk kontroles un precizitātes.Augsts spriegojums (> 23 kg) nodrošina labāku kontroli un precizitāti.Taču tas var izraisīt tendinītu.Tāpat būs mazāks grieziens un jauda.

Par monošķiedrām.

Monošķiedras stīgām “Decathlon” iesaka 19‒22 kg spriegojumu.Mēs nekādā gadījumā neiesakām monošķiedras stīgas bērniem līdz 15 gadu vecumam, lai negūtu ievainojumus.Šīs stīgas vislabāk piemērotas spēlētājiem, kuriem pārtrūkst stīgas spēlējot līdz 10 stundām, jo tām ātri zūd spriegojums (20% zudums spēles 3 stundu laikā).

Par daudzšķiedrām.

Daudzšķiedru stīgām “Decathlon” iesaka 25 kg maksimālo spriegojumu. Šīs stīgas iesaka cilvēkiem ar tieksmi uz tendinītiem; jauniešiem un cilvēkiem, kuriem stīgas nepārtrūkst bieži.Daudzšķiedru stīgas ļoti labi saglabā spriegojumu un atsperīgumu ilgāku laiku.

Kad jāmaina stīgas?

Jūsu raketes sniegums ir 50% atkarīgs no rāmja un 50% no jūsu stīgām.Noteikti nesteidzieties, izvēloties pareizās stīgas.Spēlētājiem, kuriem bieži pārtrūkst stīgas:nomainiet tās, tiklīdz tās pārtrūkst.Tiem, kuriem reti vai nekad trūkst stīgas, “Decathlon” iesaka tās nomainīt gadā tik reizes, cik jūs spēlējat vienā nedēļā.Piemēram, ja spēlējat vienu reizi nedēļā, nomainiet stīgas vienu reizi gadā.Ja spēlējat trīs reizes nedēļā, nomainiet stīgas trīs reizes gadā.

Padomi no “Decathlon”.

Jāizvairās no augsta spriegojuma, jo tas ietekmē jūsu sniegumu.Vaļīgi stīgota rakete ļaus jums spēlēt mierīgāk, dodot jums vairāk jaudas, nepielietojot pārmērīgu spēku.Laika gaitā stīgas var nodilt nesaplīstot.Tās zaudē savu elastību un sākotnējās īpašības.Spēli ietekmē arī kalibrs (jeb diametrs).Jo šaurāks kalibrs, jo lielāku jaudu un spēcīgāku griezienu dos stīga.Platāka rakete dos jums stingrākas stīgas un spēcīgāku ietekmi uz jūsu ķermeni.

sastāvs

sastāvs

Galda virsma: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Izvairieties no krasām temperatūras svārstībām un jebkāda veida mitruma uz stīgām.Neatstājiet savu raketi automašīnas bagāžniekā:temperatūra var strauji paaugstināties un pazemināties.

Lietošanas ierobežojumi

Stīgas nav piemērotas spēlētājiem, kas jaunāki par 15 gadiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Produkta īpašības pārbaudītas laboratorijā: Izturības pārbaudēs tiek novērtētas stīgu plīšanas pretestība.Šo pārbaudi laboratorijā veic “Canon” bumbu mašīna, kas ļauj mums pārliecināties par katras stīgas ilgmūžību. Stiprības pārbaudi mūsu laboratorijās veic Šarpī triecienu testu mašīna.Tā verificē produkta absorbēto enerģiju un tā spēju reproducēt to uz bumbu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

mūsu vislabākie spēlētāji vēstnieki, tehniskie partneri, treneri un līgumspēlētāji.