Filtri 0
Filtri 0
ARTENGO Kods. 8786403 4767999

Sieviešu tenisa apavi vairākiem laukumu veidiem “Fast Pro”, tumši zili

80,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / ZAĻA
  • BALTA / ZAĻA
  • ZILA / ZAĻA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineru komanda izstrādāja šos apavus pieredzējušām tenisistēm , kas spēlē uz visa veida laukumu segumiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Optimizēts svars (315 g 5,5 izmēram).

Enerģijas atgriešana

Elastīga tekstila virsa un “Pebax®” piedziņas plāksne.

Pretestība pret berzi

“Rublast” gumijas zole un augstas nodiluma pakāpes vietās pastiprināta virsa.

Amortizācija

Jauna “Lateral CS” tehnoloģija augstas veiktspējas papēžu amortizācijai.

Griezuma komforts

3D tīklauduma virsa un atmiņas putas potītes daļā.

Griezums

Uzticams atbalsts, pateicoties ar poliuretānu pastiprinātai virsai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Svars

5,5 izmērs sver 315 g.

“Rublast” gumija

Kad kustaties laukumā, dažreiz velkat kājas pa zemi, tāpēc zole nodilst ātrāk.Segumi, uz kuriem spēlējat, ir arī abrazīvi.Ārzole ir izgatavota no ultra izturīgas “Rublast” gumijas.

Pastiprināta virsa

Virsa ir papildināta ar izturīgu poliuretāna materiāku pirkstu un pacēluma daļā uzlabotai izturībai, slīdot un mainot virzienu laukumā.

“Pebax®” materiāls

Apaviem zem pēdas ir sveķu plāksne (“Pebax®”), lai palielinātu piedziņu.

“Pebax Powered®” programma demonstrē “Pebax®” materiāla augsto veiktspēju sportistiem.“Pebax®” un “Pebax Powered®” ir reģistrētas “Arkema” preču zīmes.Vairāk informācijas: www.pebaxpowered.com

“Lateral CS” tehnoloģija

Pēc vairāku gadu pētījumiem un izstrādes, ko veica “Artengo” un “Decathlon” sporta laboratorija, patentētā sānu amortizācija “Lateral Cushioning System” (“Lateral CS”) garantē tenisa spēlētājiem ilgstošu aizsardzību no nelieliem triecieniem pret zemi.



Spēlētājiem spēles laikā veiktie biomehāniskie pētījumi liecina, ka augstas triecienizturības putas, kas atrodas pie papēža, var samazināt triecienu pret zemi par 13%, salīdzinot ar “TS 990” 2019. gada versiju.

Starpzole

Termoformēta zolīte lieliski pieguļ papēdim un velvei.Tā nodrošina ērtu, izturīgu un vieglu (PU poliuretāna) amortizāciju.

Auklas

Viegli pievelciet kurpes, izmantojot plakanās auklas, lai nodrošinātu labāku atbalstu.

Mūsu pārbaude izturībai pret nodilumu.

Apavi ir pārbaudīti laboratorijā, mašīnā, kas speciāli izstrādāta, lai atveidotu papēža, pēdas priekšdaļas, purngalu un pacēluma nodilumu, kas rodas tenisa mačos.

Šie apavi ir “Artengo” sieviešu apavu klāsta modelis, kas izturējis visvairāk ciklu.Tie ir visizturīgākie.

Mūsu amortizācijas pārbaude.

Šie apavi ir pārbaudīti laboratorijā standartizētā mehānismā, kas atveido papēža triecienu tenisā, izmantojot 8 kg triecienelementu.Jo lielāks paātrinājums, jo smagāks trieciens ķermenim.“Artengo” sieviešu apavu klāsta modelis, kas izturējis visvairāk ciklu.

Mūsu lietotāju komforta pārbaude.

Šiem apaviem sievietes tenisistes veikušas “aklo” testēšanu.Viņas vērtē komforta līmeni, kā pieguļ apavi un cik tie ir mīksti (no pirmās valkāšanas reizes).

sastāvs

sastāvs

Virsa: 70.0% Poliuretāns, 30.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 10.0% Poliuretāns, 50.0% Sintētiskais kaučuks, 30.0% Etilēna vinilacetāts, 10.0% Termoplastisks poliuretāns; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Higiēnas apsvērumu dēļ mēs iesakām uzglabāt apavus vēsā, sausā vietā un pēc valkāšanas izņemt no apaviem iekšzoles, lai tās izvēdinātu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Pirms lietošanas laukumā mūsu apaviem veiktas vairākas pārbaudes.Laboratorijas pārbauda vairākus aspektus, tādus kā actiņu pārraušanu, zoles līmējumu, toksikoloģiju, zoles un virsas nodilumu, izturību pret novecošanos utt. Mūsu partneri testētāji veikuši laukizmēģinājumus, lai novērtētu mūsu produktus reālos spēles apstākļos.Ja vēlaties kļūt par testētāju, varat mums pievienoties, rakstot uz e-pastu:[email protected]

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Visi “Artengo” tehniskie partneri, kā arī vairāki citi augsta līmeņa spēlētāji.Mirtille Georgesa (Nr. 10 Francijas tenisiste 2020. gadā, WTA rangā no 2015. gada 18. jūlija 168. vieta), Žulī Gervā (Nr. 23 Francijas tenisiste 2022. gada septembrī), Malorī Noela (Nr. 25 Francijas tenisiste 2022. gada septembrī un Nr. 486 WTA rangā no 2020. gada 16. marta)