Filtri 0
Filtri 0
ARTENGO

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA / ROZĀ / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dedzīgo tenisa spēlētāju komanda izstrādāja šos tenisa apavus jauniem vidēja līmeņa spēlētājiem, kuri trenējas uz visa veida virsmām.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Pateicoties to 280 g svaram (6. izmērs).

Pretestība pret berzi

Gumijas zole, kas nedaudz pārklāj purngalu un iztur berzi.

Amortizācija

EVA putu starpzole.

Griezuma komforts

Putu ieliktņi sniedz Jums komfortu.

Griezums

Virsa no 100 % PU notur Jūsu pēdu vietā.

Nesmērējoša zole

Nesmērējoša zole spēlei iekštelpās.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc izvēlēties speciālus tenisa apavus?

Daudz iemeslu.Kustības laukumā atšķiras no kustībām citos sporta veidos, piemēram, skriešanā vai fitnesā.Jūs ātri virzāties uz priekšu un atpakaļ, kā arī no vienas puses uz otru.Tenisa apavi sniedz atbalstu, kas Jums vajadzīgs, lai spēlētu droši, tādējādi samazinot ievainojumu risku.Jūsu amortizācijas vajadzības arī ir specifiskas, jo Jūsu pēdām nepieciešama pilnīga triecienaizsardzība.

Pēdas priekšdaļas atbalsta sistēma.

Virzoties uz sāniem, Jūsu pēda kustas kopā ar apavu, pateicoties ekskluzīvajam ieliktnim ārpusē apava priekšdaļā.Ekskluzīva atbalsta sistēma, ko attīstījusi mūsu tenisa dizaina grupa.

Iekšējais piegulums:

Šie apavi ir veidoti tā, lai to dizains būtu piemērots tenisam un ļautu Jums justies ērtāk.Mūsu pārdošanas un dizaina grupas apstiprinājušas formu tenisa spēlei, izmantojot tūkstošu lietotāju pēdu skenējumus un analizējot pēdu kustības spēles laikā.

Izturība pret nodilumu.

Kad kustaties laukumā, dažreiz velkat kājas pa zemi, tāpēc zole nodilst ātrāk.Segumi, uz kuriem spēlējat, ir arī abrazīvi.Mūsu apavi ir pārbaudīti laboratorijā, mašīnā, kas speciāli izstrādāta, lai atveidotu papēža, pēdas priekšdaļas, purngalu un pacēluma nodilumu, kas rodas, regulāri spēlējot.

Amortizācijas tests.

Šie apavi ir pārbaudīti laboratorijā standartizētā mehānismā, kas atveido papēža triecienu tenisā, izmantojot 8 kg triecienelementu.Jo lielāks paātrinājums, jo smagāks trieciens ķermenim.

Lietotāja komforta tests.

Šiem apaviem sievietes tenisistes veikušas “aklo” testēšanu.Viņas novērtē komforta līmeni, tas ir, apavu piemērotību un mīkstumu (no pirmās valkāšanas reizes), skalā no 0 līdz 20.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Noteikti regulāri vēdiniet savus apavus un glabājiet tos sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Laboratorijas pārbaudes veiktas, lai novērtētu šādus aspektus:actiņu un siksniņu pārraušanu, līmējumu, toksikoloģiju, UV pretestību, ārējās zoles un virsmas sastāvdaļu berzēšanas noturību, paātrinātu novecošanos. Šos apavus ir pārbaudījuši un apstiprinājuši mūsu lietotāji un partneru klubi.

Garantija

2 Gadi