Filtri 0
Filtri 0
VAN RYSEL Kods. 8585390 4020397

Triatlona riteņbraukšanas apavi "Aptonia", melni

85,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šie triatlona apavi ir izstrādāti, lai atvieglotu apavu pārvilkšanu. Uzvelciet tos vienā mirklī un brauciet ērti bez zeķēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Saderīgs ar 3 punktu stiprinājumiem (shimano, izskats)

Viegli uzvilkt

Plats atvērums, pateicoties 3/4 rāvējslēdzējam, tāpēc tās ir viegli uzvilkt un novilkt.

Ērta atvēršana/aizvēršana

Atbalsta siksna apava mēlītes augšdaļai, lai atvieglotu T1

Ātri žūstošs

Ātri žūst un kājas paliek sausas, pateicoties 3D ārējam sietveida audumam

Svars

41,5 izmērā 270g

Griezuma komforts

Īpaši mīksts bezšuvju iekšējais sietveida audums, lai brauktu bez zeķēm

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc izmantot triatlonam paredzētus apavus?

Kā zināms, triatlonu veido 3 disciplīnas un 2 triatloni. Lai kāds būtu jūsu sacensību mērķis, pārvilkt apavus vienmēr rada stresu. Tāpēc mēs piedāvājam triatlonam pielāgotus riteņbraukšanas apavus, kurus ir viegli uzvilkt un novilkt, vienlaikus nodrošinot lielisku komfortu braucot ar basām kājām un ietaupot pūles uzvilkt slapjas zeķes, kad iznākat no ūdens.

Kā izvēlēties pareizo izmēru?

Riteņbraukšanas apavu izvēle ir līdzīga skriešanas apavu izvēlei; iesakām izvēlēties par vienu izmēru lielākus apavus nekā ikdienas apavus, lai pēda netiktu saspiesta lietošanas laikā, īpaši pirkstgalos. Pārliecinieties, ka tie nav pārāk lieli, lai jūsu pēdas apavos lieki nekustētos. Lai pārliecinātos par savu izvēli, pārbaudiet, vai pēc savilkšanas papēdis nepaceļas no apava.

Triatlona riteņbraukšana ar vai bez zeķēm?

Tieši tāds ir jautājums.Uzvilkt zeķes uz slapjām kājām pirmajā apavu pārvilkšanas laikā var būt sarežģīti, jo atkarībā no distances var būt biedējoši izmēģināt riteņbraukšanas posmu bez zeķēm, baidoties no diskomforta un pārkaršanas.Ar triatlona "Aptonia" apaviem varat braukt bez zeķēm, pateicoties to bezšuvju, īpaši mīkstajai iekšējai auduma kārtai. Tas nodrošina vienmērīgāku pirmo apavu pārvilkšanu un ērtu braukšanu ar velosipēdu.

Vai triatlona apavi ir tikpat efektīvi kā šosejas velosipēdu apavi?

Šie triatlona apavi ļaus jums efektīvi veikt 2 apavu pārvilkšanas un, kas ir vēl svarīgāk, palīdzēs pēc iespējas labāk izbraukt riteņbraukšanas posmu.Apavu konstrukcijas ziņā, piedāvājam regulējamu pēdas atbalsta sistēmu ar ATOP sprādzi. Neilona zole nodrošina lielisku kompromisu starp komfortu un izturību, savukārt apavu augšdaļas, kas pilnībā izgatavotas no sietveida materiāla, ir ideāli pielāgotas jūsu kājai un nodrošina lielisku ventilāciju.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Poliamīds; Bez virsmas: 50.0% Poliuretāns, 50.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Apavi, kurus aizrautīgi un prasīgi triatlonisti testējuši vairākos S līdz XL izmēra triatlonos

Garantija

2 Gadi

Videoklipi