Filtri 0
Filtri 0
EVADICT

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • TIRKĪZA / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu īpašā taku skriešanas komanda izveidoja šos apavus taku un īpaši garo taku skriešanai, no 0 līdz 170 km distancēm pa kalniem un akmeņainiem ceļiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

K-Only tehnoloģijas dēļ jūsu apavi taku skriešanai ir piemēroti katram solim.

Saķere

Uzlabota saķere ar 5 mm zoļu protektoru.

Saķere

Gumija ir izvēlēta spēcīgās saķeres dēļ

Amortizācija

K-Ring un Kalensole putas zolē nodrošina labāku amortizāciju.

Griezuma komforts

Ērti skrējieniem no 0 līdz 170 km, pateicoties elpojošajiem apaviem un oderei.

Stabilitāte

Lielākas zoles virsmas daļas sniedz labāku stabilitāti.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Apavi ar vienlīdz labu veiktspēju gan garā distancē, gan akmeņainos ceļos.

Mēs izveidojām MT2, lai tie jums kalpotu, skrienot pa jebkuras distances takām: apavi, kas sniedz komfortu no pirmā kilometra līdz pat īpaši garo taku skrējiena grūtajām beigām. “Kalenji” produktu vadītājs Tjerī šos apavus ir nodēvējis par "taku piedzīvojumu meklētāju". MT2 modelis ir uzticams, drošs un stabils, un tas ideāli kalpo jebkurā distancē un apvidū, no kalnu takām līdz akmeņainākajiem un nelīdzenākajiem celiņiem.

Lielisks atspēriens un vēl labāka saķere:

Ieklausoties jūsu viedokļos un atsauksmēs, mēs esam uzlabojuši gan gumijas sastāvu, gan protektorus. Mēs ar gandarījumu piedāvājam šo jauno zoli, kas nodrošina ļoti labu saķeri pat uz mitriem vai slideniem akmeņiem un saglabā spēcīgu atspērienu.

K-Ring un Kalensole: mēs jums piedāvājam efektīvu amortizāciju

K-Ring ir ekskluzīva papēžu amortizācijas tehnoloģija, kas veidota gredzena formā un novietota papēža daļā: Vidū esošais caurums vienmērīgi sadala trieciena vilni.

Kalensole ir zoles vidus slānī izmantotās EVA putas. Šis ekskluzīvais sastāvs ir tapis trīs gadu izpētes rezultātā, un tas uzlabo amortizāciju par 34%, dzinējspēku par 25% un sniedz labāku temperatūras stabilitāti un noturību.

Skrējējiem līdz 75 kg.

Jūtieties droši akmeņainā apvidū

MT2 modelis ir ideāls ceļabiedrs skrējienos pa takām, un tas gādās par jūsu drošību jebkurā apvidū un laika apstākļos. Aizsargplātne priekšpusē un sānos jūs pasargās no akmeņiem.

Elastīgāka zole skriešanai pa takām...

Pateicoties jūsu atsauksmēm par MT modeli, jaunie MT2 ir elastīgāki: zolei starp protektoriem ir iestrādātas rievas. Uzlabotais elastīgums nodrošina līdzenāku skrējienu un pāreju no papēža uz purngalu. Līdzenajos posmos jūs varat atbrīvot skrējiena soli.

... un tas ir vieglāks, pateicoties jūsu atsauksmēm

“MT2” ir arī vieglāka un nodrošina dinamiskāku skrējienu. Labākam komfortam svars tika samazināts par 30 g uz katru pēdu. Tagad 5,5. izmēra (37. izm.) apavs sver 270 g.

Apavi, kas atbilst jūsu solim

K-Only ir ekskluzīva Decathlon skriešanas produktu zīmolu koncepcija, kas mūsu taku skriešanas apavus padara piemērotus jebkuram soļu veidam, jo tiem zem pirmā metatarsālā kaula ir biezāks putu slānis.

8 mm pacēlums.

Pateicoties jūsu atsauksmēm, mēs esam samazinājuši MT2 pacēlumu līdz 8 mm. Šis augstums ir ideāli piemērots gan jūsu ikdienas skrējieniem, gan īpaši garo taku distancēm.

Ilgstoši testēti visos apvidos

MT2 pirmais izturības tests tika veikts laboratorijā. Mūsu dizaina komanda tos pārbaudīja reālās dzīves apstākļos Sentviktuāra kalnā ar pieredzējušiem taku skrējējiem un skrējējām. Elastīguma testi salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli bija nepārspējami.

Sasniegtie rezultāti ļāva izlaist šo jauno MT2 modeli, kas joprojām ir tikpat robusts un komfortabls visos apvidos, taču ir kļuvis vieglāks un elastīgāks, nodrošinot vienmērīgāku un dinamiskāku skrējienu.

Aizsieniet apavu auklas un aizmirstiet par tām!

Nav nekā kaitinošāka par apavu auklu siešanu taku skrējiena laikā. Plakanās, elastīgās auklas pēc sasiešanas neatraisās arī tad, ja uzmests tikai viens mezgls. Auklas var iebāzt īpašā auklu kabatā, lai tās skrējiena laikā netraucētu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Lai uzturētu savus apavus un absorbētu palikušo mitrumu starp 2 skrējieniem, sabāziet apavos nedaudz avīžu papīra.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šos apavus ļoti dažādās distancēs un apvidos ir testējuši gan vīriešu, gan sieviešu kārtas skrējēji. “Kiprun” taku skriešanas modelis MT2 tika īpaši novērtēts izcilā komforta un aizsardzības dēļ. Apaviem ir veikti ari vairāki mehāniskie testi laboratorijā.

Garantija

2 Gadi