Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu speciālisti izstrādāja Arpenaz Base Fresh dzīvojamo telpu desmit tūristiem, kuri vēlas paplašināt nometni un patverties no laikapstākļiem un insektiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta montāža/demontāža

Vienkārša uzstādīšana. Brīvstāvošs karkass | Alumīnija mietiņi

Ērta pārvietošana

Taisnstūra veida pārklājs | 89 x 22 x 30 cm | 58 litri | 11,6 kg

Ietilpība

Augstums: 2,25 m | 9 m2 uz zemes | Pie galda var apsēsties 10 personas

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdens kolonna (Schmerber): Jumts vienā kārtā > 2000 mm.

Aizsardzība pret sauli

Audums ar UV staru aizsargfiltru UPF 50+.

Siltuma samazinājums

Inovatīvs materiāls Fresh būtiski samazina karstumu | Mehāniska ventilācija

Aizsardzība pret vēju

Iztur 6. ballu spēcīgu vēju — aptuveni 50 km/h | Vēja tuneļa tests

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dzīvojamā telpa

Kvadrātveida dzīvojamā telpa ar 3 m katrā pusē, vai 9 m2 | Dzīvojamās telpas augstums 2,25 m | Durvju augstums 1,85 m

Uzstādīšana un izjaukšana

Vienkārša uzstādīšana: alumīnija caurules konstrukcijas un stiklšķiedras riņķi jumta uzstādīšanai. Dzīvojamajai zonai ir pašbalstoša konstrukcija.

Telts uzstādīšanā ir ieteicams piedalīties 2 personām.

Aizsardzība pret sauli

Ar TiO² pārklātajam audumam ir SPF 50+ filtrs.

Uzmanību! Caur atvērtām durvīm var iekļūt liels daudzums UV staru. Lietojiet saules aizsargkrēmu.

Ventilācija

Durvis ar insektu sieta logu.

Var izmantot konfigurāciju ar trīs pusdurvīm vai trīs atvērtām durvīm.

Aizsardzība pret vēju

Visas mūsu dzīvojamās telpas tiek pārbaudītas vēja tunelī uz rotējošas platformas, lai visas dzīvojamās telpas puses tiktu pakļautas vējam. Pareizi novietotai dzīvojamai telpai ar visām virvēm ir jābūt apdzīvojamai līdz 50 km/h vējā pie zemes.

Hidroizolācija

Mēs pārbaudām savas dzīvojamās telpas, lai noteiktu ūdensizturību. Pirmais tests tiek veikts laboratorijā: telts 3 stundas tiek pakļauta 200 litriem ūdens 1 stundā uz 1 m2, kas atbilst tropiskai lietusgāzei ar 200 mm nokrišņu stundā. Otro testu veic mūsu komandas reālos apstākļos.Šī dzīvojamā zona ir aprīkota ar poliestera nojumi, kas ir pārklāta ar poliuretānu, tā ūdensnecaurlaidība ir 2000 mm. Tās šuves ir nolīmētas ar karstumizolējošām sloksnēm.

Labošana

Kā dizaina speciālisti un praktiski lietotāji, kas mīl dabisko vidi, mēs rūpējamiem par savu produktu ilgtspējību. Tāpēc visas mūsu teltis un dzīvojamās telpas ir izgatavotas tā, lai tās būtu iespējams salabot. Rezerves detaļas un piepūšamo mietiņu labošana ir pieejama apmeklējot vietējo Decathlon veikala darbnīcu vai mūsu tīmekļa vietni.

Loki un uzgaļi

Mietiņi. Visi mūsu mietiņi ir izgatavoti no stiklšķiedras, un tiem tiek veiktas divkāršas kvalitātes pārbaudes. Tādējādi tiek garantēta viena no labākajām pretestībām pret salūšanu.

Telts mieti — visi mieti ir izgatavoti no tērauda, un to diametrs ir 6 mm.

Padoms par apkopi

Mūsu tūrisma dzīvojamās telpas ir paredzētas retai izmantošanai brīvā dabā (4 nedēļas gadā), dodoties pārgājienā vai baudot lieliskus dabas skatus. Nepārtraukta UV staru iedarbība vairākas nedēļas var bojāt audumu. Šis izstrādājums netiek klasificēts kā dārza mēbele, un to nav paredzēts pastāvīgi atstāt ārpus telpām. Lai garantētu šīs dzīvojamās telpas maksimālu izturību, ir svarīgi to uzglabāt, ja tā netiek izmantota.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām dzīvojamo telpu, arī apakšu, dabiski izžāvēt brīvā dabā. Pēc tam to var novietot glabāšanai bez nepatīkamu aromātu vai pelējuma veidošanās riska.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota pastāvīgai uzstādīšanai brīvā dabā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti ir testēti dabā tādos apstākļos, ar kādiem jūs varētu saskarties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.