Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu tūrisma produktu speciālisti izstrādāja šo Arpenaz 4.2 F&B telti četriem cilvēkiem, kas vēlas 2 atsevišķas guļamtelpas un plašu dzīvojamo telpu.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta montāža/demontāža

Gatavas guļamtelpas | Vienkārša uzstādīšana ar mietiņu krāsainajiem marķieriem

Ērta pārvietošana

Taisnstūra pārsegs | 60 x 30 x 30 cm | 54 litri | 12,5 kg

Ietilpība

Guļamtelpas:140x210 cm | Pilna auguma dzīvojama telpa:3,5 m² | Zemes pārklājs

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdens kolonna (Schmerber): tents >2000 mm; grīda >2400 mm.

Siltuma samazinājums

Materiāls Fresh: atrodoties saulē, samazina siltumu telts iekšpusē.

Tumša krāsa

Materiāls Black: garantē 99% aptumšojuma guļamtelpās.

Aizsardzība pret vēju

Iztur 6. ballu spēcīgu vēju — aptuveni 50 km/h | Vēja tuneļa tests

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dzīvojamā telpa un guļamtelpa

Dzīvojamā telpa 3,5 m2, maksimālais augstums telts iekšpusē 1,90 m.

Šajā teltī ir iekļauti vairāki piederumi:

- Salokāma vannas veida telts grīda pie ieejas mitruma aizturēšanai.

- Caurspīdīgs aizverams logs.

- Logs ar aizveramu pretodu tīklu.

- Divas mantu glabāšanas kabatas katrā guļamtelpā un astoņas kabatas dzīvojamā zonā.Telts 2 guļamtelpās ir paredzēts ievietot maksimāli divus 70 cm platus matračus.

Uzstādīšana un izjaukšana

Viengabala karkasa konstrukcija ar iepriekš izveidotām guļamtelpām un nojumi.

Četru krāsu loki, kas jāiever attiecīgās krāsas auduma kabatās. Pēc tam nostiepiet telti, ievietojot mietiņus melnajos gala elementos, kas atrodas zem telts tenta. Iestipriniet V veida mietiņus abos aizmugurējos stūros un tad velciet telti uz priekšu. Tad iestipriniet mietiņus abos priekšējos stūros.



Telts uzstādīšanā ir ieteicams piedalīties 2 personām.

Fresh & Black tehnoloģija nodrošina, ka telts iekšpuse ir vēsa un tumša.

Vēsāka un tumšāka labākam miegam.

Decathlon patentētā Fresh & Black tehnoloģija ar īpašajiem materiāliem atstaro saules starus un izolē gaismu.

Tas samazina karstuma sajūtu teltī un padara to tumšāku

Lai izmantotu visas šīs tehnoloģijas priekšrocības, izvēdiniet telti pirms miega.

Aizsardzība pret sauli

Mūsu Fresh&Black tehnoloģijā ir izmantots audums ar aizsardzību pret saules stariem UPF 50+.

Uzmanību! Pievērsiet uzmanību, ka liels daudzums UV staru var iekļūt arī caur vienkārši atvērtajām durvīm.

Ventilācija

Nojume ar ventilācijas sistēmu virs dzīvojamās telpas nodrošina ventilāciju un samazina kondensāciju telts iekšpusē. Ārpus katras guļamtelpas ir augsta ventilācijas lūka. Katras guļamtelpas iekšienē ir liela, zema ventilācijas lūka. Dzīvojamajā telpa ir aprīkota ar pretinsektu tīklu, bet guļamtelpas ar augstu pretinsektu tīklu.

Aizsardzība pret vēju

Mēs pārbaudām teltis vēja tunelī uz pagriežamas platformas. Mērķis ir pakļaut katru telts pusi vienādai vēja intensitātei.

Ja telts ir pareizi uzstādīta un visas atsaites virves ir nostiprinātas, šī telts ir piemērota dzīvošanai 6 baļļu (50 km/h) stiprā vējā.

Hidroizolācija

Mēs pārbaudām savas teltis, lai noteiktu ūdensnecaurlaidību. Pirmais tests tiek veikts laboratorijā: telts 3 stundas tiek pakļauta 200 litriem ūdens 1 stundā uz 1 m2, kas atbilst tropiskai lietusgāzei ar 200 mm nokrišņu stundā. Otro testu veic mūsu komandas reālos apstākļos.Telts ir aprīkota ar 2000 mm lielu poliestera tentu, kas apstrādāts ar poliuretāna pārklājumu. Šuves ir ūdensnec., līmētas ar termiski noslēgtām līmlentēm, un komplektācijā iekļauts 140 g/m2 polietilēna zemes pārklājs.

Labošana

Kā dizaina speciālisti un praktiski lietotāji, kas mīl dabisko vidi, mēs rūpējamiem par savu produktu ilgtspējību. Tāpēc visas teltis ir izgatavotas tā, lai tās ir iespējams salabot. Rezerves detaļas un piepūšamo mietiņu labošana ir pieejama apmeklējot vietējo Decathlon veikala darbnīcu vai mūsu tīmekļa vietni.

Loki un uzgaļi

Mietiņi. Visi mūsu mietiņi ir izgatavoti no stiklšķiedras, un tiem tiek veiktas divkāršas kvalitātes pārbaudes. Tādējādi tiek garantēta viena no labākajām pretestībām pret salūšanu.

Telts mieti — visi mieti ir izgatavoti no tērauda, un to diametrs ir 6 mm.

Padoms par apkopi

Mūsu tūrisma teltis ir paredzētas retai izmantošanai brīvā dabā (4 nedēļas gadā), dodoties pārgājienā vai baudot lieliskas dabas skatus. Nepārtraukta UV staru iedarbība vairākas nedēļas var bojāt audumu. Šis izstrādājums netiek klasificēts kā dārza mēbele, un to nav paredzēts pastāvīgi atstāt ārpus telpām. Lai garantētu šīs telts maksimālu izturību, ir svarīgi to uzglabāt, ja tā netiek izmantota.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām telti, arī apakšu, dabiski izžāvēt brīvā dabā. Pēc tam to var novietot glabāšanai bez nepatīkamu aromātu vai pelējuma veidošanās riska.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota pastāvīgai uzstādīšanai brīvā dabā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu partneru laboratorijas, kā arī mūsu pašu laboratorijas veicina Quechua telšu inovāciju un izstrādi. Apjomīga analīze un pieredze ļauj mums garantēt šo izstrādājumu tehniskās īpašības (izturība pret vēju, hidroizolācija, izturība).

Garantija

3 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu mūsu prasības, Quechua produkti ir testēti tādos apstākļos, ar kādiem jūs varētu saskarties nakts laikā pārgājienos brīvā dabā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū. Šādi tiek garantēta kvalitatīva telts.