Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK Kods. 8545476 2690954

Pieaugušo tekvondo dobok uniforma “500”

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgā komanda ir izstrādājusi šo dobok uniformu jūsu regulāriem tekvondo treniņiem, gan poomsae paņēmieniem, gan piedaloties sacensībās.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Viegls audums, vieglām kustībām.

Kustības brīvība

Pārvietojieties viegli, pateicoties piegriezumam starp kājām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dobok uniforma, kas paredzēta tekvondo.

Mēs esam izgatavojuši dobok uniformu, kas izskatās gluži kā tradicionālā tekvondo uniforma:tai ir rievots audums, balta apkakle, un jakas aizmugurē klasiskais kanji raksts.

Jūsu treniņiem?Šīs uniformas piegriezums ir paredzēts tekvondo, tai ir garas piedurknes, dziļš kakla izgriezums un laba kustību brīvība, īpaši kāju daļā, kas perfekti piemērota poomsae paņēmieniem un cīņām.

Kāds izmērs?

Ceļvedis, lai izvēlētos uniformas izmēru:- 160 cm:XXS-XS / bikšu 36.-38. izmērs

- 170 cm:S-M / bikšu 40. izmērs

- 180 cm:L / bikšu 46. izmērs

cm:XL / bikšu 50. izmērs

cm:XXL / bikšu 54. izmērs

- 170 cm:

Lielāka kustību brīvība kājām:

Tekvondo cīņā izmanto gan rokas, gan kājas.Lai nodrošinātu maksimālu kustību brīvību, mēs izveidojām bikses ar augstāku stakli.Tas nozīmē,bikses pielāgojas katrai kustībai, izpildot špagatu.

Par audumu, kas izmantots šai dobok uniformai.

Tekvondo ir uz pārsteidzību balstīta cīņas māksla, kurā izmanto roku sitienus un spērienus.Jūs noteikti trenēsities līdz sviedriem.Jūsu uniformai mēs izvēlējāmies austu audumu, kas atbilst tradicionālajām tekvondo vajadzībām.Uzlabotam komfortam, vieglam svaram un izturībai, audums sastāv no 65 % kokvilnas un 35 % poliestera.Turklāt tas ātrāk izžūst.

Mēs esam lepni iepazīstināt...

...Mūsu jaunā tekvondo kolekcija.Lai izveidotu jūsu sporta veidam piemērotas uniformas, mūsu 4 cilvēku dizaina komanda veselu gadu strādāja pie dizaina paraugiem, modeļiem un prototipiem.Pēc tam viņi strādāja ar mūsu piegādātāju un veica pārbaudes ar iekšējiem kolēģiem, kuri aizraujas ar tekvondo.Kāds ir rezultāts, pēc mūsu produktu menedžera Enrike teiktā?“Dobok uniforma, par kuru būsiet lepns to nēsājot.”

Enrike, “Outshock” produktu menedžeris, stāsta par mūsu dobok uniformas dizainu:

“Cīņas mākslā ir daudz tradicionālu estētisko kodu.Attiecībā uz tekvondo, mēs izmantojām šos kodus, lai uzlabotu uniformu.Tas bija nedaudz kā veikt papildu uzlabojumus.Spānijā mums ir tekvondo treneru un konkurentu kopiena:mēs viņiem pajautājām par viņu vajadzībām.Tā bija laba sadarbība.Tas ir tas, kas ir lielisks cīņas mākslā:visi cilvēki ir gatavi dalīties ar savu aizraušanos.”

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 35.0% Kokvilna, 65.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS. NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi