Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8546437 2690448

Golfa lāzera attāluma meklētājs “900”

150,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: DZELTENA
  • DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs izstrādājām šo lāzera attāluma meklētāju golfa spēlētājiem, kuri vēlas uzzināt attālumus uz golfa laukuma.

PRIEKŠROCĪBAS

Autonomija

5000 mērījumi.

Kompakta konstrukcija

105 x 73 x 39 mm. 4,1 x 2,9 x 1,5 collas.

Palielinājums

x6.

Diapazons

Min–Maks:5–1200 m Karogs:320m Koks:640m.

Precizitāte

+/- 1 m.

Regulējams

Dioptrijas regulēšana, skatu meklētāja pielāgošanai redzei.

Svars

175 g.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Precīzi un ātri attālumi.

Ar “Inesis” lāzera attāluma meklētāju “900”, jūs ātri varat nomērīt visus būtiskos attālumus jūsu spēlei uz golfa laukuma gan metros, gan jardos, atkarībā no jūsu izvēles.Neatkarīgi no tā, vai vēlaties uzzināt attālumu līdz karodziņam, pārsist pāri bedrei vai piezemēt bumbu uz izliekuma (suņa kājas), šis attāluma meklētājs ir ideāls rīks, kas palīdzēs jums vienmēr izvēlēties pareizo nūju.

Progresējiet ātrāk.

“Inesis” lāzera attāluma meklētājs “900” ir lielisks sabiedrotais, lai palīdzētu jūsu progresam.Labākais veids, kā pārbaudīt katra attāluma faktiski veikto attālumu pēc katra sitiena, izmantojot attāluma meklētāju, ir kalibrēt savas nūjas.Tas ļaus izmērīt jūsu atvēziena efektivitāti un pieņemt pareizo lēmumu, izvēloties nūjas, kas nepieciešamas visu attālumu pieveikšanai.

Vienreizējs vai nepārtraukts mērījums.

Īsi nospiežot uzņemšanas pogu, var izmērīt attālumu, savukārt ilgi nospiežot – var skenēt zonu, un mērījums tiks atjaunināts reāllaikā.

Slīpuma un attāluma kompensācijas režīms.

Kad karodziņš ir kalnā, jums būs jāizmanto nūja, kas ļauj sasniegt lielāku attālumu nekā tad, ja izspēlējat uz līdzena laukuma.Līdzīgi ar karodziņu kalna nogāzē – jums būs jāizvēlas nūja, kas palīdzēs sasniegt mazākus attālumus.“Inesis” lāzera attāluma meklētājs “900”, nodrošina jums leņķi un kompensēto attālumu, kas palīdz jums izvēlēties pareizo nūju.

Sertificēts sacensībām.

Attāluma kompensācija nav pieļaujama sacensībās.To var aktivizēt, pavelkot gredzenu ap okulāru, un deaktivizēt, iespiežot šo gredzenu atpakaļ.Treniņu laikā jūs varēsiet progresēt, nosakot kompensēto distanci izsitienu veikšanas laikā, kas tiek izspēlēti ar slīpuma atšķirību, taču sacensību laikā var izmantot “Inesis Laser 900” attāluma meklētāju, deaktivizējot kompensētās distances funkciju.

Pirmā mērķa prioritātes funkcija.

Lai pārliecinātos, ka mērat attālumu līdz karodziņam, nevis līdz kokiem, kas atrodas aiz tā, “Inesis Laser 900” attāluma meklētājam ir pirmā mērķa prioritātes funkcija, kas izolē karodziņu no pārējā fona, lai nodrošinātu ticamāku un ātrāku mērījumu.

Mērījuma apstiprināšana ar vibrāciju.

Laikā, kad “Inesis Laser 900” attāluma meklētājs mēra attālumu, tas tiek apstiprināts ar vibrāciju.Ja nepieciešams, šo vibrācijas apstiprinājumu var izslēgt.

Pieejams un aizsargāts.

Vidēji stingra pārnēsāšanas somiņa aizsargā jūsu “Inesis Laser 900” attāluma meklētāju spēles un transportēšanas laikā.

Spēles laikā varat atstāt rāvējslēdzēju vaļā, lai ātri piekļūtu sava attāluma meklētājam, un aizvērt somiņu ar elastīgo siksniņu, lai tas neizkristu.

Šis attāluma meklētājs ir sertificēts ar IPX2 (izturīgs pret nelielu lietu).

Iepakojuma saturs.

- “Inesis Laser 900” attāluma meklētājs.

- Aizsargsomiņa.

- Piespraužams āķis.

- Tīrīšanas drāniņa.

- Viena litija CR2 baterija.

- Lietotāja rokasgrāmata.

“Inesis” izstrādes process.

Mēs izstrādājam produktus, lai sniegtu jums to, ko meklējat spēlei.“Inesis” ir komanda ar golfa entuziastiem, kuri pateicoties jūsu atsauksmēm, izgatavo katru produktu tā, lai golfa spēle vienmēr sagādātu baudījumu.

sastāvs

sastāvs

Struktūra: 50.0% Akrilnitrila butadiēna stirols, 30.0% Polikarbonāta-akrilnitrila butadiēna stirols, 20.0% Stirolbutadiēnkaučuka latekss; Dēlis: 20.0% Varš, 50.0% Akumulators - LiPo, 30.0% Epoksīda sveķi; Lēca: 100.0% Stikla minerāls; Karkass: 100.0% Niķelis

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs esam atkarīgi no mūsu golfa spēlētājiem, kuri novērtē un apstiprina mūsu golfa aksesuārus.Mēs ņemam vērā atsauksmes un vērtējumus par mūsu produktiem, un attiecīgi rīkojamies, ja atsauksme nav apmierinoša.Zemāk jūs varat apskatīt mūsu klientu atsauksmes par attāluma meklētāju “900”, un kādēļ gan jums neiesaistīties tās uzlabošanas procesā, atstājot savu atsauksmi.

Videoklipi