Filtri 0
Filtri 0
EVADICT Kods. 8759747 4565184

Vīriešu taku skriešanas apavi “Evadict MT Cushion 2”, tirkīza

110,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: TIRKĪZA
  • TIRKĪZA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu taku skriešanas entuziastu komanda pārveidoja šos MT Cushion 2 apavus, lai nodrošinātu labāku, mīkstāku amortizāciju un komfortu taku skriešanas laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Izturīgi un ērti apavi, 41. izmēra apavu svars ir tikai 282 g.

Enerģijas atgriešana

Uzlabojiet paātrinājumu ar Kalensole putu atsperīgumu.

Izturība

Purngala daļa no 100% Matryx nepārspējamai izturībai un ilgmūžībai.

Saķere

5 mm protektors ir izvietots tā, lai nodrošinātu stabilu un efektīvu saķeri.

Saķere

Zoles sastāvā esošais kaučuks nodrošina saķeri ar jebkāda veida segumu.

Amortizācija

100% Kalensole zole mīkstai un ērtai amortizācijai.

Griezuma komforts

Zolīte un polsterējums rada īstas kūniņas sajūtu jūsu pēdām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

MT Cushion — ko tas nozīmē?

MT ir saīsinājums, ar ko apzīmē taku skrējēju sirdīm tik tuvos kalnus (angļu valodā — mountains). Apavi kalniem, bet ne tikai! tie ir piemēroti jebkuram reljefam, no akmeņiem un sausiem ceļiem līdz pat dubļainām takām. “Sajūta tāda, it kā skrienot zem kājām būtu ļoti viegli, mīksti un elastīgi spilveni. MT Cushion 2 ir apavi, kas pasargā un balsta”, saka Terijs, mūsu produktu menedžeris. Labāka amortizācija patīkamai un ērtai skriešanai, lai uzlabotu gan baudu, gan veiktspēju!

Ikoniskie MT Cushion apavi ir piedzīvojusi pārvērtības — jauna versija!

Jūsu norādītā uzlabošanas joma ir ļāvusi mums izaicināt sevi un panākt progresu šīs otrās MT Cushion versijas izstrādē. Mēs nevarētu būt lepnāki par rezultātiem.

Kas jauns?

- jauns protektoru dizains nodrošina uzticamu un izturīgu saķeri,

- pārstrādāta zolīte vēl mīkstākai amortizācijai,

- un pirkstgalu daļa no jauna 100% MATRYX® auduma (austs Ardèche, Francijā) optimālai izturībai.

Kalensole tehnoloģija vēl mīkstākai amortizācijai!

Iespaidīgi, vai ne? Mazākais, ko mēs varam teikt, ir tas, ka MT Cushion 2 ir klāt. 100% Kalensole starpzole uzlabo amortizāciju par 18% salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli, ar 57% lielu enerģijas atgriešanu.

Es domāju, ka tas nav slikti,vai ne?Izturīgais polsterējums neizjuks un nodrošinās mīkstu un ērtu amortizāciju, kas ir ideāli piemērots, lai skrietu kilometriem tālu.

MATRYX® — nepārspējama kvalitāte un lieliska izturība

Mūsu komanda izstrādāja MT Cushion 2 ar purngalu, kas izgatavots no 100% MATRYX® auduma, kas ir etalons taku skriešanas pasaulē. Izgatavots no augstas stiprības poliestera diega, kas pārklāts ar poliuretānu, nodrošina nepārspējamu izturību. Ventilējamā konstrukcija nodrošina mazāku svaru un lielāku gaisa caurlaidību. Vēl labākam atbalstam izvēlējāmies tekstila daļā pievienot aramīda šķiedras dziju. Pateicoties MATRYX®, jums vairs nav jāizvēlas starp vieglumu un izturību!

MT Cushion 2 — 4 mm pacēlums

Pacēlums ir augstuma atšķirība starp apava priekšpusi un aizmuguri: MT Cushion tie ir 4 mm, padarot tos par apaviem ar zemu pacēlumu.

Pateicoties 22 mm Kalensole polsterējuma augstumam papēža daļā un 18 mm zem pēdas purngala, mēs esam spējuši šai jutīgākajai pēdas zonai pievienot papildu amortizāciju un komfortu.

Tas palīdz arī norobežot pēdu no raupja reljefa.

Uzticieties sportam!

Mēs nolēmām zem visas zoles izvietot 5 mm protektoru: atspēriens ir nevainojams, un apavu svars tos nevelk pie zemes vai neiestīvina.

Turklāt protektori ir izvietoti pietiekami tālu, lai būtu vieglāk noņemt visus netīrumus, kas varētu iesprūst starp tiem. Zoles gumija tika rūpīgi izvēlēta, lai nodrošinātu lielisku saķeri ar slapjiem akmeņiem vai klintīm. Lai jūs varētu skriet pilnīgā drošībā.

Labāks papēža atbalsts, pateicoties klientu atsauksmēm!

Lai gan MT Cushion 2 ir sinonīms komfortam, tas arī gūst augstus rezultātus, kad runa ir par atbalstu. Un tas nav nekāds pārsteigums. Papildus tam, ka jūsu atsauksmes sniedza mums vielu pārdomām, mūsu komandā tas noteikti nepalaida gar ausīm: pateicoties mūsu komandām un jums, mēs pārveidojām MT Cushion 2 apmali, lai nodrošinātu optimālu pēdas atbalstu un mazliet lutinātu, vienlaikus ievērojot un saglabājot jūsu papēža un Ahileja cīpslas komfortu.

Videi draudzīgi apavi, kas radīti ar mīlestību

“Vieglāki produkti nozīmē mazāka CO2 ietekme. Tāpēc, samazinot sastāvdaļu skaitu, racionalizējot apavus un izvēloties īpaši izturīgus un vieglus apavus, piemēram, MATRYX®, mēs varam panākt CO2 ietaupījumu, kas ir par 15,5% lielāks vīriešu modeļiem un par 12% sieviešu modeļiem salīdzinājumā ar iepriekšējo versiju. Turklāt auklas ir no pārstrādāta materiāla un pastiprinājumi, mēlītes siets un oderējums ir veidoti no otrreizēji pārstrādāta poliestera,” skaidro mūsu produktu inženiere Mano.

Iepriecinošs uzlabojums

Jūs, iespējams, to jau pamanījāt, bet īsti nesapratāt jēgu. Mēs runājam par mazo kabatiņu, kas iestrādāta apavu mēlītes augšdaļā, kur tiek sasietas apavu auklas. Šajā kabatā liekamas auklas, lai tās fizisko aktivitāšu laikā neatraisītos, neaizķertos aiz kāda zara vai kā cita.

Turklāt auklas paliek tīras, un tas ir lieliski!

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 30.0% Poliuretāns, 50.0% Termoplastisks poliuretāns, 20.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 20.0% Sintētiskais kaučuks, 80.0% Etilēna vinilacetāts; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Lai uzturētu savus apavus un absorbētu palikušo mitrumu starp 2 skrējieniem, sabāziet apavos nedaudz avīžu papīra.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs esam izmēģinājuši MT Cushion 2 kā nekad agrāk. Šajā misijā tika nodarbināti ne mazāk kā 50 testētāji, lai novērotu apavu uzvedību laika gaitā, jo mērķis bija pārbaudīt to izturību. Vairāk nekā 30 no viņiem lieliski pavadīja laiku, noskrienot vairāk nekā 1000 km. Tādējādi mēs varējām pārbaudīt, vai protektori joprojām bija vairāk nekā pieņemamā stāvoklī un ka virsas audums ir izturējis visiem apavu pāriem, izņemot vienu!

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Apavus MT Cushion 2 apstiprināja un pieņēma visas mūsu Evadict Women Team sportistes, īpaši mūsu divkārtējā pasaules čempione. Blandīna Lirondela valkāja MT Cushion 2 World Long Trail čempionāta pirmajā daļā (80 km), kurā viņa uzvarēja Taizemē 2022. gada oktobrī. Viņa arī valkāja šos apavus, gatavojoties CCC® 2022. gada augustā. Šis modelis viņai ir lieliski piemērots, pateicoties tā mazajam svaram, amortizācijai un labam pēdu atbalstam.

Videoklipi