Filtri 0
Filtri 0
EVADICT Kods. 8572253 2957190

Vīriešu taku skriešanas apavi “Race Light”, debeszili un melni

100,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: TIRKĪZA
  • TIRKĪZA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

“Race Light” ir apvidus taku skriešanas apavi īsiem taku skrējieniem līdz 40 km un sacensībām, kur svarīgs ātrums un sniegums.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

42. izmērs sver tikai 225 g — šie ir paši vieglākie apavi.

Enerģijas atgriešana

UP'BAR tehnoloģija Pebax® apvienojumā ar 4 mm pacēlumu tempa kāpināšanai

Izturība

Francijā izgatavots Matryx® sietveida audums izturībai, atbalstam, ventilācijai.

Saķere

Spēcīga saķere uz jebkuras virsmas, pateicoties 5 mm protektoriem.

Amortizācija

Vieglajā EVA viduszolē ir apvienots vieglums un amortizācija.

Griezums

Dizains ļauj precīzi pieregulēt stingrumu. (ieteicams šaurai pēdai)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

“Race Light”: stāsts par apaviem, kas tika izveidoti ātram skrējienam

Svarīga piebilde: “Race Light” bija svarīgs produkts, kurš pietrūka mūsu kolekcijā. Noderīgs, jo var vilkt ikviens. Noderīgs, jo mērķa grupai ir specifiskas vajadzības, kas bieži vien tiek piemirstas tādēļ, ka grupa nav vairākums. Un jāņem vērā, ka uz pirmās vietas pjedestāla ir vieta tikai vienam cilvēkam!

To apzinoties, nekas jūs tagad neapturēs: tiktāl būtu skaidrs, un “Race Light” ir risinājums visātrākajiem soļiem!

MATRYX®: vērtīgs materiāls, kas nodrošina sniegumu un augstu kvalitāti

Patentēts augstas kvalitātes materiāls, kas guvis plašu atzinību pasaulē, — Matryx® audums tiek ražos Ronas-Alpu reģionā. Tas ir izgatavots no ļoti izturīga poliestera ar poliuretāna pārklājumu, tādēļ ir izcili izturīgs, viegls un elpojošs (pretestība pret saplīšanu un abrāziju, elpojošs). Vēl labākam atbalstam izvēlējamies pievienot kevlara vilnu.

Īsumā sakot, mēs ar lepnumu piedāvājam jums šo smalko sadarbības rezultātu!

Labi veidotu apavu anatomija

Raugoties uz “Race Light” profilu, jūs varat redzēt, ka gar zoli stiepjas tāds kā izcilnis. Tā ir Up Bar® tehnoloģija, kuras pamatā ir no “Kiprun” (skriešana pa ceļiem) aizgūta ideja, papildināta ar plātni, kas izstrādāta kopā ar podologiem. Kādēļ? Optimizējiet soļa atsperīgumu un enerģijas reakciju, padarot cietākus abus šos saskares punktus, bet nekavējot pēdas kustību.

Kad sacensību gaisma iet roku rokā ar sniegumu

Apavus “Race Light” izvēlas sacensībām (no 0 līdz 40 km vai līdz 3 st. ilgam skrējienam. Vēl bez šī jums vajadzētu mūsu “Race Ultra” modeli) un/vai treniņos, īpaši ātrajos posmos.

Ir vērts piebilst, ka, pēdai saskaroties ar zemi, “Race Light” neizkustēsies... Tādēļ jums atliek vien koncentrēties uz savu mērķi un skriet (ātri)! Tie labi pieguļ un ir piemēroti ātro taku skrējēju šaurajai pēdai.

Reinjona: sagatavošanās grūtam testam

Kas gan var būt labāks kā izaicinājumu pilns apvidus uz Reinjonas salas, kur pārbaudīt savus “Race Light” apavus?

Runājot par testa dalībniekiem, tika izvēlēti gan parastie skrējēji, gan taku skrējēji ar ITRA reitingu, kas ir ne zemāks par 700: īsti konkurenti, kas gatavi sevi pierādīt!

“Es viņiem liku skriet pa 2,5 km garu apli vairākas reizes, bija grūti!” testēšanu atminas Tjerī Brojs, kādreizējais elites taku skrējējs un šo apavu produktu vadītājs.

Jauna auklu kabata

Ja runājam par auklām, mēs pavadījām daudz laika, strādājot pie auklu novietošanas sistēmas izveides. Ja ievietosiet apavu auklas kabatās, jums tās netraucēs un tās neatraisīsies, kā arī neķersies zaros vai krūmājos.

Kāda ir šīs spēcīgi elastīgās kabatas īpašā iezīme? To atver nevis no augšpuses, bet gan no purngalu apakšas. Tas nozīmē, ka auklas ir vienmērīgāk izklātas šajā kabatā.

Tiem piemīt vēl citas lieliskas īpašības!

“Race Light” apraksts divos vārdos: vieglums un atsperīgums.Ir taču jāpiekrīt, ka 42. izmēra svars 225 g ir salīdzinoši (ļoti) mazs. Atsperīguma ziņā to uzlabo UP'BAR tehnoloģija un zemais pacēlums (4 mm). Paturiet prātā, ka, jo mazāks pacēlums, jo “dabiskāks” skrējiena solis, proti, svars vairāk tiks likts uz purngalu un pēdas vidusdaļu.

Īsumā sakot, mūsu “Race Light” ir lieliski un universāli apvidus apavi!

sastāvs

sastāvs

Iekšzole: 75.0% Etilēna vinilacetāts, 25.0% Poliesteris; Bez virsmas: 35.0% Poliuretāns, 5.0% Termoplastisks poliuretāns, 60.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 56.0% Sintētiskais kaučuks, 44.0% Etilēna vinilacetāts

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mazgāt ar rokām. Nemazgāt veļas mašīnā. Lai uzturētu savus taku skriešanas apavus un absorbētu palikušo mitrumu starp skrējieniem, sabāziet apavos nedaudz avīžu papīra.

Lietošanas ierobežojumi

Veidoti sacensībām un ātrām takas skriešanas nodarbībām

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

No mūsu sākotnējās idejas līdz beigu prototipam pagāja 18 mēneši, kuru laikā izveidojām labāko iespējamo “Race Light” versiju. “Tie ir apavi, ar kuriem lepojamies, jo mēs sekojām savai idejai, proti, mums lūdza izgatavot sapņu apavus, un tieši to mēs arī paveicām. Manuprāt, tas ir lielisks piemērs tam, kā eksperta zināšanas var izmantot, lai veiktu uzlabojumus sacensībās,” skaidro produktu inženieris Metjū. Un kā ar testa dalībniekiem? Viņi šos apavus valkā nepārtraukti!

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Race Light” ieguva mūsu testētāju apstiprinājumu, trenējoties Reinjonā, un mēs esam viņiem no sirds pateicīgi par visiem taku skrējieniem, veltīto laiku un kopīgi sasniegto! (Tifānija, Aleksandra, Alīna, Patriša, Žans-Pols, Joanns) Mēs arī vēlamies pateikties pārējiem testa dalībniekiem Francijā — Delfīnai, Klērai, Florianam, Ksavjēram, Leopoldam, Džeremijam, Semjuelam, Fransisam, Džonam un Albānam, kas droši metās Swimrun izaicinājumā un finišēja otrais. Paldies visiem!

Videoklipi