Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs izveidojām šos apavus skriešanai pa takām līdz 80 km – īpaši efektīvi uz mitrām un dubļainām takām.

Skrienot pa takām, vēlaties apvienot veiktspēju un prieku? Izmēģiniet mūsu daudzpusīgos apavus, kuros apvienots spēcīgs uzrāviens ar efektīvu amortizāciju un atbalstu.

Bez virsmas: 30.0% Poliuretāns, 70.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Sintētiskais kaučuks; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Pateicoties K-Only tehnoloģijai, tie ir piemēroti visiem soļu veidiem

Saķere

Uzlabota saķere un mīkstums, ko nodrošina 5 mm protektori.

Saķere

Gumija izvēlēta, ņemot vērā tās pretslīdes īpašības uz cietas, mitras zemes

Amortizācija

Ekskluzīvas Kalensole EVA putas labākai amortizācijai.

Griezuma komforts

Apavi ir elpojoši un ar biezu putu polsterējumu papēdī un mēlītē.

Griezums

Pastiprinājumi pa perimetru sniedz pēdai pilnu atbalstu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Atspēriens, saķere vai abi?

Atspēriens ir tas, kas neļauj jūsu zolēm paslīdēt uz nelīdzenas (slidenas vai sausas) zemes. Saķere ir tā, kas novērš to slīdēšanu uz cietas zemes (mitras vai sausas).

5 mm protektori ar platajām rievām ļauj efektīvāk atbrīvoties no ielipušiem dubļiem, tādēļ jūsu taku skriešanas apavi burtiski iespiedīsies zemē: tieši dubļainā apvidū jūs redzēsiet, ko tie patiešām spēj.

Pateicoties jaunajai gumijai, varat būt droši, ka jūsu apavi neslīdēs pat uz slapjiem akmeņiem.

Ar mūsu Kalensole EVA putām:mēs jums piedāvājam jums izcili mīkstu amortizāciju

Kalensole ir ekskluzīvs Decathlon skriešanas sportam paredzēts EVA putu materiāls, ko izmanto starpzoles izgatavošanai.Šis ekskluzīvais sastāvs ir tapis trīs gadu izpētes rezultātā, tas uzlabo amortizāciju par 34% un atspērienu par 25% un sniedz labāku temperatūras stabilitāti!

Skriešanas apavi, kas piemēroti visiem apvidiem... un visiem soļu veidiem!

Ekskluzīva “Kalenji” tehnoloģija, kas mūsu apavus padara piemērotus katram solim, pateicoties blīvākām putām, kas novietotas zem pirmā metatarsālā kaula.

Apavi, kas atbalsta, skrienot pa takām.

Stundām ilgi skrienot mežonīgos apvidos, jums ir nepieciešami apavi, kas nodrošina maksimālu atbalstu!

Tādēļ, lai jūsu pēdai būtu ērts ietvars, mēs sietveida elementiem apavu aizmugurē un sānos piestiprinājām poliuretāna auklu. Līdz ar to, pavelkot auklas, jūsu apavi ciešāk apņem visu pēdu un sniedz papildu atbalstu.

Kādi ir XT8 modeļa noslēpumi?

XT8 modelim ir virkne detaļu, kas ir īpaši veidotas atbalstam, daudzpusībai un atspērienam:

- Mēlītē ir kabata, kurā varat sabāzt auklas!

41. izmēra apavi sver 315 g, tādēļ tie būs vēl vieglāki nekā iepriekšējie un būs piemēroti ķermeņa svaram līdz pat 90 kg. - Pacēluma starpība starp papēdi un purngalu ir 8 mm

- Optimālam komfortam - pat takās - odere sedz visu apavu iekšpusi līdz pat pirkstgaliem!

Apavi, kas testēti uz izturību

Lai varētu jums piedāvāt vēl daudzpusīgākus apavus, mēs vispirms ieklausījāmies jūsu atsauksmēs. Pateicoties tām, mēs izveidojām jaunu gumiju papēdim, kas nodrošina vēl labāku saķeri.

Tad mēs iedevām šos apavus pieredzējušiem taku skrējējiem un skrējējām, kas tos testēja 6 mēnešus reālas prakses apstākļos, katru dienu un dažādos apvidos.

Rezultāts: pateicoties izcilajai saķerei un atbalstam, “XT8” ir viens no labākajiem modeļiem, kas kalpos līdz pat 1,000 km.

Lai izvēlētos pareizo izmēru

Lai nodrošinātu optimālu komfortu skriešanai lejup pa kalnu un neļautu pirkstgaliem atsisties pret apavu priekšējo daļu, nevilcinieties izvēlēties par vienu izmēru lielākus apavus nekā jūsu parastais izmērs.Ieteikums: Rūpējieties, lai kāju pirkstu nagi ir īsi un pirms skrienat lejup pa kalnu pārbaudiet, vai kurpju šņorējums neļauj jūsu kājai noslīdēt uz kurpes priekšpusi.

Pirkšanas un pielāgošanas padomi

Pielaikojiet abus apavus, stāvot kājās un uzvelkot taku skriešanas zeķes.Izmēģiniet vairākus modeļus un izmērus, ja nepieciešams.Jāpārbauda divi komforta punkti:papēža pamatne un purngals lejupvērstos posmos.Droši paskraidiet šurpu turpu veikalā.Pirms distances pagarināšanas pakāpeniski izmantojiet apavus skriešanai pa takām, lai tos iestaigātu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Glabājiet labi vēdinātā telpā prom no gaismas un mitruma.Lai starp skriešanas nodarbībām likvidētu apavos palikušo mitrumu, sabāziet tajos avīžu papīru.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šos apavus ļoti dažādās distancēs un apvidos ir testējuši gan vīriešu, gan sieviešu kārtas skrējēji. “Kiprun Trail XT8” tika īpaši novērtēti to izcilās saķeres, komforta un amortizācijas dēļ. Apaviem ir veikti arī vairāki mehāniskie laboratorijas testi.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Testēts ar daudziem taku skrējējiem dažādās vietās un dažādos apvidos:no Ziemeļfrancijas un Kotde Opāles takām līdz Kantālas un Puī Marijas takām, Monblāna masīvam un pat sarežģītajām Reinjonas salas takām.