Filtri 0
Filtri 0
EVADICT Kods. 8649559 4336921

Vīriešu sacensību apavi “Ultra Trail” skriešanai pa takām, oranži/melni

90,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ORANŽA
  • ORANŽA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda, kas nodarbojas ar skriešanu pa takām, izstrādāja šos apavus garo distanču skrējieniem (līdz 170 km) pa kalnu takām.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

K-Only tehnoloģija jūsu taku skriešanas apavus padarīs piemērotus katram solim.

Viegls

Skriešanas apavi spalvas vieglumā: 41,5 apavu izmērs sver tikai 285 g.

Enerģijas atgriešana

Mazs pacēlums (8 mm) dinamiskam uzrāvienam un labai amortizācijai.

Saķere

5 mm protektori sniedz izcilu saķeri jebkurā apvidū.

Amortizācija

“Kalensole” putas - labākai amortizācijai uz akmeņainas virsmas un ilgtermiņā.

Griezuma komforts

Elpojošie apavi un biezās putas ir ērti skrējieniem no 0 līdz 170 km.

Saķere

Ļoti izturīgā gumija nodrošina izcilu saķeri jebkurā apvidū.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jauni sacensību apavi, kas izveidoti tieši jūsu garajiem tehniskajiem skrējieniem un ultra garo taku skrējieniem.

Apavi “Race Ultra” papildina mūsu taku skriešanas sacensību apavu sortimentu. Tie jums palīdzēs sasniegt labus rezultātus ultra garajos taku skrējienos, kalnainā un akmeņainā apvidū. Skrieniet lejup no kalna ar pārliecību, paļaujoties uz apavu amortizāciju, spēcīgo saķeri un lielisko atbalstu.

Izcilas veiktspējas apavi, kas testēti prestižos ultramaratonos

Mūsu testa dalībnieki izmantoja ITRA virs 700 (valsts mērogā), lai nodrošinātu tādus apavus, kas atbilst ultra garo taku sacensību dalībnieku veiktspējas vēlmēm. Rezultāts? Apavi “Race Ultra” jau ir piedalījušies tādās prestižās sacensībās kā Festa Trail, Ultra Pas du Diable (ar 120 km distances platformu), Transkarukera un slavenajā Diagonale des Fous. Gatavi doties?

Vieglums un ērtums ļaus nokļūt tālāk

Ja vēlaties pārspēt rekordus ultra garo taku distancēs, katram apģērba vai auduma gabalam šādos skrējienos jābūt vieglam. Tādēļ apavi “Race Ultra” tika izveidoti maksimāli viegli un dinamiski sacensībām, taču ne uz ērtuma rēķina. Zoles ideālais amortizācijas līdzsvars jums ļaus skriet ilgāk, nedomājot par pēdām.

Apavu saķere joprojām būs tikpat laba:

Visi mūsu testa dalībnieki bija vienisprātis: Šis “Ultra Race” modelis sniedz spēcīgu saķeri ar visām virsmām. Protektori ar platajām rievām nepieļauj dubļu uzkrāšanos. Jums vairs nav jābaidās par nokrišanu no netīkamajām dubļainajām takām, kad skrienat lejup!

Izvēlētā gumija nodrošina lielisku saķeri, skrienot pa gludiem, slapjiem vai slideniem akmeņiem.

Nedaudz platāks purngals labākam komfortam.

Garās distancēs, nelīdzenā apvidū augstu kalnos pēdas mēdz pietūkt. Apavu “Race Ultra” purngals ir nedaudz palielināts, lai nodrošinātu brīvākas kustības un nesaspiestu pirkstus.



Mūsu komandas padomi, kā mazināt pēdu uztūkumu pēc ultra garo taku skrējiena:

- Lai veicinātu asinsriti, mērciet pēdas pamīšus karstā un aukstā kāju vanniņā.

- Masējiet lielus, lai paātrinātu venozo asiņu cirkulāciju.

Apavi, kas izturēs Diagonale des Fous sacensības

Mūsu “Evadict” produktu vadītājs un bijušais Francijas taku skriešanas čempions Tjerī šajos “Race Ultra” apavos piedalījās sacensībās Diagonale des Fous 2019, noskrienot 33 stundas. “Šie apavi ļoti uzlabo rezultātus un ir ērti. Faktiski es noskrēju visas sacensības ar vienu apavu pāri, lai gan daudzi ultra garo taku skrējēji sacensību laikā maina apavus.”

Apavi, kas pielāgojas visiem soļu veidiem!

K-Only ir ekskluzīva Decathlon skriešanas produktu zīmolu koncepcija, kas mūsu taku skriešanas apavus padara piemērotus jebkuram soļu veidam, jo tiem zem pirmā metatarsālā kaula ir biezāks putu slānis.

Uz veiktspēju orientēts dizains

Mūsu dizaina komanda piešķīra “Race Ultra” agresīvu stilu ar ļoti redzamajiem protektoriem apavu sānos un purngalā. Tie ir īpaši veidoti ultra garo taku rekordistiem, tādēļ īpašais apavu tilpums sniedz labāku atbalstu.

Apavi “Race Ultra” piedāvā dinamisku uzrāvienu vēl labākam ātrumam. Dodieties profesionāli tehniskās takās!

Aizsieniet apavu auklas un aizmirstiet par tām!

Nav nekā kaitinošāka par laika tērēšanu apavu auklu siešanai taku skrējiena laikā. Apavu “Race Ultra” auklas ir šaurākas priekšpusē un platākas siešanas vietā. Auklas ir vieglāk savilkt, un tās paliek sasietas ar vienu pašu mezglu.



Gudrais ieguvums: sabāziet auklas mēlītes kabatā, lai tās skrējiena laikā netraucētu.

Skrējēja svars:

Līdz 85 kg

sastāvs

sastāvs

Iekšzole: 75.0% Etilēna vinilacetāts, 25.0% Poliesteris; Bez virsmas: 35.0% Poliuretāns, 5.0% Termoplastisks poliuretāns, 60.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 56.0% Sintētiskais kaučuks, 44.0% Etilēna vinilacetāts

Padomi uzglabāšanai un apkopei

LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Lai uzturētu savus apavus un absorbētu palikušo mitrumu starp 2 skrējieniem, sabāziet apavos nedaudz avīžu papīra.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Apavi “Race Ultra” tika pārbaudīti ļoti dažādās taku skriešanas sacensībās, piemēram, Alésia trail Korsikā, Festa Trail (76 km + 3500 m), Lofotena salu ultra garo taku skrējienā Norvēģijā, Pas du Diable ultra garajā takā, mūsu testa dalībniekam 120 km distancē ļaujot kāpt uz apbalvošanas pjedestāla, Transkarukera ar ļoti tehniskiem 140 km un + 9500 m Gvadalupē.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi