Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē
Ūdensnecaurlaidīgas bikes skrējieniem lietainā un vējainā laikā jebkurā distancē (treniņi vai sacensības). Atbilst lielāko taku skriešanas prasībām

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Var uzglabāt speciālā kabatā bikšu aizmugurē

Viegli uzvilkt

Garā rāvējslēdzēja dēļ uzvelciet un novelciet bikses, nenovelkot apavus

Viegls

Vieglas komponentes un piederumi, kas garantē ūdensnecaurlaidību, 184 g izm. M

Ūdensnecaurlaidīgs

Nolīmētas šuves. Ūdensn. rāvējslēdz. 2,5 kārtu izol. slānis (10 000 Schmerbers)

Elpojamība

Izolācijas slānis palīdz novirzīt sviedrus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ko tās sniedz ūdensizturības ziņā?

Šīs bikses ir ūdensnecaurlaidīgas līdz 10 000 Schmerbers, pateicoties to sastāvdaļām un līmētajām šuvēm. Šī jaka ir pārbaudīta dušas testā: audums pēc 5 mazgāšanās reizēm var izturēt līdz 10 000 mm ūdens spiedienu.

Mūsu ūdensizturīgā membrāna nav izturīga pret asu veģetāciju (zariem, kazenājiem utt.), tādēļ esiet uzmanīgi, skrienot cauri mežiem!

Lai nodrošinātu izcilu komfortu, bikšu vidukļa daļā ir savelkama aukla, lai tās skrējiena laikā turētos savā vietā.

Un kā ar gaisa apriti?

Tā ir elpojoša (RET < 6), pateicoties membrānai. Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs pārbaudām tā iztvaik. pretestību jeb RET (pamatojoties uz standartu ISO 11092). Jo zemāka auduma pretestība, jo vairāk aktīva ķermeņa izdalītie sviedri var izgarot cauri tam, un tas nozīmē arī labāku gaisa apriti audumā. Piemēram:

RET < 9 = īpaši elpojošs audums / RET < 12 = ļoti elpojošs audums / RET < 20 = elpojošs audums / RET > 20 = minimāli elpojošs vai neelpojošs audums.

Velciet 1 vai 2 kārtas:

Dizaina komanda izveidoja šīs ūdensizturīgās taku skriešanas bikses, lai jūs pasargātu no vēja un lietus. Velciet šīs bikses virs vēl viena bikšu pāra, lai pēc iespējas saglabātu sausumu:piemēram, īsajām vai garajām apspīlētajām biksēm, svārkiem vai šortsvārkiem.

Norādes par mazgāšanu un tīrīšanu

Mazgāšana:mazgājiet ar rokām remdenā ūdenī vai veļasmašīnā īsajā, delikātās veļas programmā (30°), pievienojiet nedaudz šķidrā mazgāšanas līdzekļa un mazgājiet uz lēniem apgriezieniem. Neizmantot mazgāšanas pulveri, auduma mīkstinātāju vai balinātāju.

Žāvēšana: izpletiet apģērbu un atstājiet izžūt.

Pēc izžūšanas varat to likt veļas žāvētājā ar zemu temperatūru, uz īsu un aukstas temperatūras/delikātās veļas programmu, lai atjaunotu ūdens atgrūšanu.

Ko šīs bikses sniedz kustību brīvības ziņā?

Bikses ir īpaši konstruētas un izveidotas, lai tās būtu padevīgas skriešanas kustībām.

Ergonomiskais griezums nodrošina brīvākas kustības!

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicami riteņbraukšanai

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šīs lietus bikses ir testētas gan laboratorijā, gan dažādu līmeņu sportistu praksē. To spēju aizsargāt pret lietu un vēju skrienot pa takām vai ultramaratonu apstiprināja visi testa dalībnieki.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kopšanas padomi no mūsu produktu vadītāja Mazgāšana: mazgājiet ar rokām remdenā ūdenī vai veļasmašīnā īsajā, delikātās veļas programmā (30°), pievienojiet nedaudz šķidrā mazgāšanas līdzekļa un mazgājiet uz lēniem apgriezieniem. Neizmantot mazgāšanas pulveri, auduma mīkstinātāju vai balinātāju. Žāvēšana: izpletiet apģērbu un atstājiet izžūt. Pēc izžūšanas varat to likt veļas žāvētājā ar zemu temperatūru, uz īsu un aukstas temperatūras/delikātās veļas programmu, lai atjaunotu ūdens atgrūšanu.